2022-10-06 21:05:05

Rønnow og co. sænkede Malmö efter tilskuerballade

Trods en udvisning fremtvunget af AC vandt Union Berlin 1-0 over Malmö i Europa League. Opgøret var afbrudt i 25 minutter grundet tumult og pyro fra udebaneafsnittet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 3. runde

FT

MAL

0 - 1

UBE

45'
0 0
Andras Schafer
Rødt kort
68'
0 1
Sheraldo Becker
Mål

Nul point for to kampe.

Det var facit for både Malmö FF og Union Berlin, som torsdag aften krydsede klinger i det sydsvenske, og det skulle blive dramatisk.

Her blev første halvleg en ganske jævn affære med optræk til chancer i begge ender, men helt farligt blev det for sjældent.

Tyskerne var tættest på med forsøg fra Sheraldo Becker og to gange Janik Haberer, men den afgørende skarphed manglede.

Lige før pausen kom første halvlegs højdepunkt, da Malmö pludselig slog kontra, og Anders Christiansen blev sendt af sted.

Artiklen fortsætter efter billedet

Europa League -Rønnow og co. sænkede Malmö efter tilskuerballade
Foto: Johan Nilsson/TT/Ritzau Scanpix

AC var tæt på at slippe fri, og det fik Andras Schäfer til at stoppe danskeren ureglementeret, og så blev Union-spilleren præsenteret for et direkte rødt kort.

Drama på tribunen

Artiklen fortsætter efter annoncen

Otte minutter inde i anden halvleg var AC pludselig tæt på at score, da han sendte et glimrende forsøg mod mål fra kanten af feltet, men Frederik Rønnow reddede.

Opgøret blev kort efter afbrudt i cirka 25 minutter, fordi der fra Union-afsnittet pludselig blev sendt pyroteknik på banen og mod Malmö-tribunerne, ligesom der blev kastet afrevne sæder – primært fra udebaneafsnittet og mod Malmö-fansene, men også nogle den anden vej.

Det fik dommeren til at sende alle aktører i omklædningsrummene, og efterfølgende fik tilskuerne at vide, at hvis der blev kastet mere på banen, ville opgøret blive afbrudt helt.

Malmö fik en kæmpe chance til Martin Olsson kort efter genoptagelsen af spillet, men Rønnow leverede en fremragende redning.

Således kunne Union i stedet tage føringen i det 67. minut, hvor Sheraldo Becker løb fra Malmö-forsvaret og sparkede bolden i nettet ved fjerneste stolpe.

Det medførte, at der blev antændt tre-fire romerlys i Union-afsnittet, og spillerne forsøgte at neddysse fansene, så ikke kampen risikerede at blive afbrudt på ny, hvilket lykkedes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Union Berlin var tæt på endnu en scoring bare fem minutter senere, men Ismael Diawara i Malmö-målet styrede bolden over mål.

Selvom Malmö var en mand i overtal, fik værterne ikke lagt nok tryk og skabt store nok chancer til sidst, så Union Berlin kørte sejren i land og henviser MFF til sidstepladsen i gruppen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 3. runde

FT

MAL

0 - 1

UBE

45'
0 0
Andras Schafer
Rødt kort
68'
0 1
Sheraldo Becker
Mål

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0