2021-10-18 22:39:06

Romero-debut endte med sejr og clean sheet

Sergio Romero fik mandag aften en drømmedebut for Venezia, da de formåede at slå Fiorentina med 1-0 i Serie A og dermed sikrede sig sæsonens kun anden sejr.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 8. runde

FT

VEN

1 - 0

FIO

36'
1 0
Mattia Aramu
Mål
77'
1 0
Riccardo Sottil
To gule kort

Det er blot blevet til en enkelt sejr i denne sæson for italienske Venezia, inden de mandag aften tog imod Fiorentina hjemme på Stadio Pierluigi Penzo i Venedig.

Her skulle gæsterne forsøge at komme tilbage på vinderkurs, efter de i den seneste runde tabte med 1-2 mod Napoli, men det blev ikke meget bedre denne mandag.

Fiorentina-spillerne havde nemlig store problemer med at få spillet til at fungere, selvom de sad solidt på det hele.

De kunne nemlig ikke skabe de store muligheder, og derfor var det kun få gange, at de fik sendt Sergio Romero på prøve i argentinerens første kamp for Venezia.

Hjemmeholdet formåede at stå godt i bagkæden, men de jagtede jo deres anden sejr, og efter 36 minutter kom de endnu tættere på det mod Fiorentina.

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Romero-debut endte med sejr og clean sheet
Foto: Sascha Steinbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Det lykkedes dem nemlig at sætte et flot angreb sammen, hvor Thomas Henry blev sendt i dybden. Her modtog han bolden i feltet og kunne smide den på tværs til Mattia Aramu, som sparkede bolden ind i det tomme mål.

En meget vigtig scoring til hjemmeholdet, hvor Fiorentina-spillerne efterfølgende stod og så uforstående ud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det blev dog ikke meget bedre for gæsterne efter pausen, da de stadig ikke kunne skabe de store chancer, og derfor var Venezia godt på vej mod deres anden sejr og første clean sheet i denne sæson.

Fiorentina gjorde det dog heller ikke nemmere for sig selv i slutfasen, da Riccardo Sottil i løbet af otte minutter fik to gule kort, og så måtte gæsterne jagte et resultat med en mand i undertal i de sidste 13 minutter af opgøret.

De formåede dog aldrig at få passeret Sergio Romero inde i målet, og dermed sikrede Venezia sig den kun anden sejr i denne Serie A-sæson, da de slog Fiorentina med 1-0.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 8. runde

FT

VEN

1 - 0

FIO

36'
1 0
Mattia Aramu
Mål
77'
1 0
Riccardo Sottil
To gule kort

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0