Serie A -Ronaldo var på pletten i Higuain-comeback
2020-06-26 23:35:47
Foto: Getty Images

Ronaldo var på pletten i Higuain-comeback

Juventus vandt fredag aften 4-0 over Lecce i Serie A, i en kamp hvor både Ronaldo og Dybala kom på måltavlen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 37. runde

FT

BOL

2 - 2

NAP

14'
0 1
Victor Osimhen
Mål
54'
0 2
Victor Osimhen
Mål
63'
1 2
Lewis Ferguson
Mål
84'
2 2
Lorenzo De Silvestri
Mål

Juventus tog fredag aften imod Lecce på Allianz Stadium i Serie A. Lecce lå inden opgøret og roddede rundt nede i bunden af rækken, mens Juventus havde brug for tre point for at holde Napoli på behørig afstand i toppen af Serie A.

Juventus var fortsat uden Giergo Chiellini, der på grund af skader ikke har spillet meget i denne sæson, og det gjorde plads til Mathijs de Ligt i midterforsvaret, mens Juventus fronttrio bestod af Dybala, Bernadeschi og Ronaldo. 

Lecce gav ikke sig selv det bedste udgangspunkt, da forsvarspilleren Fabio Lucioni modtog et rødt kort i det 32. minut, efter han nedlagde en fremadstormende Bentancur, der ellers ville have haft frit løb ned mod målet.

Det gav Juventus den fornødne plads til at skabe chancer. Kort før pausen steg Ronaldo op og satte pandebrasken på et flot slået indlæg, men han måtte se sit forsøg gå over mål.

Lige efter forsøgte Bernadeschi sig, men hans forsøg manglede også den fornødne præcision, og Juventus måtte derfor gå til pause uden scoringer.

I det 53. minut fik de så hul på bylden. Den ellers altid målhungrende Ronaldo modtog bolden i feltet og lagde den af til Paulo Dybala, der med et flot skruet skud sendte bolden helt op i højre målhjørne.

Midt i anden halvleg ville Ronaldo selv lege med, da han fremskaffede et straffespark til Juventus. Det tog han sig selv af, og angriberen hamrede bolden ind i midten af målet, og så stod det 2-0 til topholdet i Serie A.

I det 71. minut var Ronaldo farlig igen. Et indlæg havnede i panden på den portugisiske angriber, og selvom han var helt fri, fik han ikke omsat chancen til mål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et kvarter før tid kom Gonzalo Higuain på banen til et længe ventet comeback. Higuain har nemlig ikke spillet siden februar, og angriberen gjorde sig hurtigt bemærket. 

Efter en flot hælaflevering fra Ronaldo, blev Higuain fri i feltet, og han sparkede bolden op i nettaget til 3-0.

Kort før tid kom de Ligt også på tavlen. Efter et kort taget hjørnespark endte et studset indlæg i panden på hollænderen, og så stod der 4-0 på måltavlen.

Ronaldo blev ved med at jagte et mål i åbent spil, men han måtte nøjes med det ene mål på straffe, da Juventus vandt kampen 4-0.

Lecce ligger efter kampen nummer 18 i Serie A á point med Genoa, der ligger lige over nedrykningsstregen.


Foto: Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 37. runde

FT

BOL

2 - 2

NAP

14'
0 1
Victor Osimhen
Mål
54'
0 2
Victor Osimhen
Mål
63'
1 2
Lewis Ferguson
Mål
84'
2 2
Lorenzo De Silvestri
Mål

29 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce