2022-07-17 21:32:34

Rösler: Manglende VAR-indgreb kostede dyrt

Uwe Rösler langer ud efter VAR og mener, at AGF blev snydt for et soleklart straffespark mod Brøndby.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 1. runde

FT

BIF

1 - 0

AGF

79'
1 0
Anis Ben Slimane
Mål

- Hvorfor har vi VAR i dette land?

Frustrationen var ikke til at tage fejl af, da AGF's debuterende træner Uwe Rösler mødte pressen efter aarhusianernes 0-1-nederlag på Brøndby Stadion i superligapremieren søndag aften.

Rösler henviser til en situation i første halvleg, hvor AGF-profilen Mikael Anderson følte sig ureglementeret nedlagt af en modspiller i feltet, men i stedet for et straffespark fik Anderson gult kort for film.

- Jeg forstår ikke, hvorfor vi har VAR i dette land. Det var et soleklart straffespark, men VAR intervenerede ikke. Jeg ved ikke, hvorfor vi har det, siger Rösler.

- VAR var nødt til at blande sig, for det var et klart straffespark. Det var på et tidspunkt, hvor det ville vende kampen til vores fordel, men VAR blandede sig ikke.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Rösler: Manglende VAR-indgreb kostede dyrt
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Dommeren kan misse ting, og jeg kritiserer ikke dommeren - jeg kritiserer VAR. Hvorfor har vi det, når det ikke intervenerer og beder dommeren kigge på situationen? Alle kan se, det var et klart straffespark, mener Rösler.

Også AGF-backen Eric Kahl har svært ved at forstå, hvorfor AGF ikke fik et forsøg fra ellevemeterpletten i situationen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg var ganske tæt på, og jeg synes, det var et klart straffespark, men det er, som det er. Dommere laver fejl, og sådan er det, siger Kahl.

I Brøndby-lejren kan cheftræner Niels Frederiksen ikke følge AGF, men det skyldes primært, at han ikke har genset situationen.

- Jeg så ude fra bænken, at Mikael Anderson kom i en duel, og så blev der fløjtet, og han fik et gult kort. Men jeg har ikke set den igen, og derfor kan jeg simpelthen ikke udtale mig om det.

- Jeg synes også, der var en situation med Mathias Kvistgaarden, som også kan diskuteres, hvor vi heller ikke fik noget, påpeger Niels Frederiksen.

AGF fik at vide, at det blev vurderet, at der ikke var tale om en klar og åbenlys fejl i situationen med Anderson, og at VAR derfor ikke greb ind.

Det var ikke muligt at få en kommentar fra dommer Sandi Putros efter kampen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby vandt 1-0 på en scoring af Anis Slimane 11 minutter før tid.

/ritzau/

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 1. runde

FT

BIF

1 - 0

AGF

79'
1 0
Anis Ben Slimane
Mål

22 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce