2022-06-25 09:06:01

Rösler om AGF-start: Generelt er jeg glad

Uwe Rösler er overordnet glad for starten i AGF. Lørdag eftermiddag venter en testkamp mod AaB, som skal bruges til flere ting, siger cheftræneren.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Uwe Rösler har nu haft omkring en uge med det meste af AGF-truppen.  

Og generelt er han glad for sin start, men han glæder sig også til, at de er fuldtallige til træning.  

- Den første uge har været interessant. Spillerne og personalet har ydet en god indsats. I nogle træninger har vi manglet lidt spillere, fordi nogle er på vej tilbage tilbage fra lange skader eller kommer sent hjem fra ferie. Det forstyrrer nogle gange vores rytme, men generelt er jeg glad, siger han til klubbens egen hjemmeside.  

Lørdag eftermiddag venter der en træningskamp mod AaB, som skal bruges til flere ting.  

- Kampene er der for at få en rytme - så man kommer tilbage i kamprytmen. Selvfølgelig vil vi gerne se, det vi har arbejdet på hele ugen. I træningskampene handler det også om at bygge en kultur op om at vinde fodboldkampe.  

- Det er lige meget, om det en ligakamp eller en træningskamp. Så der er nogle fysiske, tekniske, taktiske og psykologiske aspekter til kampen, siger han.  

Træningskampen bliver uden Albert Grønbæk og Thomas Kristensen, der først vendte tilbage til klubben fredag, mens Oliver Lund, Zach Duncan og Benjamin Hvidt misser kampen på grund af skader.

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0