2022-11-13 08:00:02

Rygaards vilde guldfest i Häcken: Som at være 18 år igen

BK Häcken har fejret det svenske mesterskab over flere dage med fest, farver og fans. Mikkel Rygaard fortæller til bold.dk, at han ikke har prøvet den slags, siden han var 18 år. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har været sindssygt. 

Mikkel Rygaard kan stadig ikke fatte, at han sammen med BK Häcken formåede at snuppe guldet i Allsvenskan efter en forrygende sæson, hvor holdet tog fusen på samtlige eksperter og fodboldinteressenter i Sverige. 

Kulminationen kom søndag den 30. oktober, da Rygaard og co. bandt en sløjfe på den suveræne sæson med en 4-0-sejr over IFK Göteborg på Gamla Ullevi.

- Det var helt magisk i omklædningsrummet efterfølgende, hvor der blev sprøjtet med champagne, øl, og jeg ved ikke hvad. Det kommer jeg helt sikkert til at huske tilbage på. 

- Den måde vi vandt på, og den eufori, der var mellem os og fansene nede på endetribunen, var også helt magisk. Det var så hårene rejste sig på armene. Det kommer jeg aldrig til at glemme, siger Rygaard til bold.dk.

Festet som en 18-årig
En uge efter mesterskabet kom i hus spillede BK Häcken 3-3 i sæsonens sidste kamp mod IFK Nörrköping, og derefter kunne guldfesten for alvor bryde løs.

Artiklen fortsætter efter billedet

Allsvenskan -Rygaards vilde guldfest i Häcken: Som at være 18 år igen
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT/Ritzau Scanpix

Søndag, mandag og tirsdag smeltede sammen i en stor fejring, der også involverede klubbens pavestolte fans. 

- Der har været masser af fest og fejring med fans på torvet her i byen. Vi er virkelig blevet fejret, så vi har da fået en del alkohol den sidste uges tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den fik gas tre dage i streg, så efterfølgende var jeg sgu træt. Det er længe siden, jeg har prøvet tre dage i træk med alkohol og fest. Jeg tror, vi skal tilbage til dengang, jeg var 18 år, siger Rygaard og griner. 

Den 31-årige midtbanespiller understreger videre, at det har været vildt at mærke, hvor meget mesterskabet har betydet for folkene omkring BK Häcken.

- Det betyder jo sygt meget for os spillere og hele klubben, men det har også været vildt at mærke, hvor meget det har betydet for fansene og sponsorerne og så videre. 

- Det har sgu været vildt. Jeg har jo aldrig prøvet at vinde en liga før, så jeg har virkelig forsøgt at tage det hele ind og nyde det, afslutter Rygaard. 

bold.dk har også talt med Mikkel Rygaard om hans overvejelser for fremtiden efter den vilde sæson. Læs mere om det her.

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce