2021-02-18 13:39:04

Rygtetid: PSG kræver 1,5 milliard for Mbappé

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

PSG kræver 1,5 milliard for Mbappé

Kylian Mbappé har været på alles læber, efter den 22-årige franskmand tirsdag brændte banen af og sikrede PSG en 4-1-sejr over Barcelona med et hattrick, men stjernens fremtid er usikker.

Mbappé har kontrakt til sommeren 2022 i PSG, der har forsøgt at forlænge aftale adskillige gange, men hidtil uden held. Det betyder dog ikke, at andre klubber kan få Mbappé til spotpris.

Ifølge den franske avis Le Parisien vil PSG ikke acceptere bud på under 200 millioner euro, hvilket svarer til knap 1,5 milliard kroner.

Spanske Sport skriver, at kun fire klubber i verden vil kunne få råd til Kylian Mbappé. Det drejer sig om Real Madrid, Liverpool, Manchester City og Juventus, hvor Real Madrid angiveligt står i den bedste position.

Bayern München jagter stortalent i Norwich

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Rygtetid: PSG kræver 1,5 milliard for Mbappé
Foto: Getty Images

Den 21-årige højreback Max Aarons imponerer stort i Championship-topklubben Norwich, og flere europæiske giganter har bemærket den lovende englænder.

Tidligere har både Barcelona og Manchester United været meldt særdeles interesserede, og skal man tro Daily Mail er Bayern München nu for alvor gået ind i jagten på Aarons.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tyske mesterklub har fulgt backtalentet i flere år og planlægger angiveligt at slå til i det kommende sommertransfervindue, men Max Aarons har kontrakt til 2024 i Norwich, så Bayern skal formentlig sende en god pose penge i bytte.

Max Aarons er ifølge Daily Mail ikke en eneste Championship-profil, som Bayern kigger på. Det samme skulle nemlig være tilfældet med Readings 22-årige venstreback Omar Richards, som tyskerne angiveligt er nået til enighed med om de personlige vilkår i en kontrakt.

Søndag annoncerede Bayern München købet af Dayot Upamecano fra RB Leipzig til sommer, hvor et større generationsskifte ser ud til at være undervejs i forsvaret.

Sidste uges rygter

Liverpool jagter brasiliansk Torino-stopper

De engelske mestre har været ekstremt hårdt plaget af skader i det centrale forsvar i denne sæson, hvor Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip alle sidder ude.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det fik i slutningens af vinterens transfervindue Liverpool til at hente Ben Davies i Preston og Ozan Kabak på leje fra Schalke 04, men det betyder ikke, at Merseyside-klubben er stoppet med at kigge på midtstoppere.

I hvert fald erfarer engelske Mirror, at Liverpool har identificeret Torino-profilen Bremer som det største transfermål i sommerens vindue.

Den 23-årige brasilianer har imponeret i Serie A, siden han kom til fra hjemlandet i 2018, og Liverpool ser angiveligt Bremer som en ideel partner til Van Dijk, der kæmper for at komme tilbage fra en alvorlig knæskade.

Bremer har scoret tre mål i 18 Serie A-kampe i denne sæson og har kontrakt til 2023 i Torino.

Diego Costa rykker til Brasilien

Denne vinter har Diego Costa fået ophævet sin aftale i Atletico Madrid, og skal man tro normalt troværdige Sky Sports peger pilen mod brasiliansk fodbold for den 32-årige angriber.

Her skulle Palmeiras, som Diego Costa var fan af som dreng, stå klar med til toårig kontrakt, og frontløberen er angiveligt allerede i Brasilien for at færdiggøre skiftet.

Dermed ser Diego Costa ud til at forlade europæisk fodbold efter 15 år. Den karismatiske angriber har blandt andet spillet i Braga, Atletico Madrid og Chelsea.

Diego Costa, der er født i Brasilien, men også er spansk statsborger og valgte at repræsentere Spaniens landshold, ophævede sin kontrakt i Atletico af personlige årsager.

Manchester City lurer på Romelu Lukaku

Romelu Lukaku har allerede fire engelske klubber på sit cv i form af Chelsea, West Bromwich, Everton og Manchester United, og nu kan en femte være på vej.

I hvert fald erfarer normalt troværdige The Athletic, at Lukaku er på radaren i Manchester City, som jagter nyt blod til angrebet. 

Det engelske medie skriver, at Southampton-profilen Danny Ings også er på blokken på Etihad Stadium, mens City ifølge ESPN fortsat er med i kampen om Lionel Messi.

27-årige Lukaku har siden 2019 scoret 54 mål i 78 kampe for Inter, hvor belgieren har kontrakt til 2024.

Sergio Ramos foretrækker skifte til Manchester United

Real Madrid-legenden Sergio Ramos har kontraktudløb i kongeklubben til sommer, og den 34-årige forsvarsspiller kan meget vel være på vej videre.

I hvert fald skriver det engelske medie Daily Mirror, at Ramos er meget interesseret i at komme til Manchester United, efter forhandlingerne om en forlængelse i Real Madrid angiveligt er stoppet, fordi Real ville have Ramos til at gå ti procent ned i løn.

Ramos forventes at kræve på den gode side af 200.000 engelske pund om ugen. Det svarer til 1,7 millioner kroner, hvilket i sig selv udelukker de fleste klubber.

PSG skulle også være meget interesserede i Ramos, men forsvarsspilleren menes at foretrække Manchester United, hvilket hans bagland angiveligt arbejder på at få til at ske.

Ramos har siden 2005 spillet hele 668 kampe for Real Madrid, hvori det er blevet til imponerende 100 mål og 40 assists fra anføreren.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

25 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0