International -Rygtetid: Lazio snupper Reina foran Valencia
2020-08-23 18:29:28
Foto: Getty Images

Rygtetid: Lazio snupper Reina foran Valencia

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Lazio snupper Pepe Reina for næsen af Valencia

Ifølge Sky Sports Italia og Tuttomercatoweb skifter Pepe Reina til Lazio. 

Den tidligere spanske landsholdskeeper er netop returneret til AC Milan efter et lejeophold hos Aston Villa. 

Aftalen med AC Milan skulle dog være tæt på at blive ophævet efter gensidig aftale, hvilket åbner op for, at han kan skifte gratis til Lazio. 

Her skulle Reina og Lazio have forhandlet kontrakten på plads ifølge det spanske medie AS, hvorfor det blot er et spørgsmål om, at Reina bliver løst for sin aftale med Milan. 

Tidligere har Reina været meldt på vej til Valencia, men ifølge de selvsamme medier samt spanske Marca, så blev Reina træt af at vente på, at Valencia besluttede sig. 

Derfor satser han nu på at skifte til Lazio, der leder efter en backup til førstemålmand Thomas Strakosha. 

Leicester kigger på Ajax' Nicolas Tagliafico

Leicester står efter alt at dømme til at miste sin back-profil Ben Chilwell, der ifølge flere engelske medier er godt på vej til at blive ny Chelsea-spiller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor er Leicester begyndt at se sig om efter en mulig erstatning, og her er Ajax' Nicolas Tagliafico dukket op som et interessant emne.

Det skriver Daily Mail, der mener at vide, at Tagliafico, der også er rygtet andetsteds hen, helst vil til en Champions League-klub, men Leicesters status i Premier League skulle trække op.

Spanske Barcelona og Atletico Madrid er angiveligt også interesserede i Ajax-backen.

Thiago Silva og Chelsea i fremskreden snak

Ifølge Daily Mail kan PSG-stopperen Thiago Silvas fremtid meget vel ligge i Premier League.

Her skulle Chelsea nemlig være interesseret i den 35-årige stopper, og parterne skulle allerede have været i dialog. Faktisk skulle dialogen være ganske fremskreden, og Thiago Silva, der efter aftenens Champions League-finale, står uden klub.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Daily Express skriver desuden, at brasilianeren skulle være opsat på at spille i Premier League næste sæson.

Thiago Silva har ikke før spillet i England. Han har været i brasiliansk, portugisisk, russisk, fransk og italiensk fodbold.

Gårsdagens rygter:

Gabriel Magalhaes består lægetjek hos Arsenal

Ifølge Daily Mail har den brasilianske midterforsvar Gabriel Magalheas lørdag bestået et lægetjek hos Arsenal, hvorfor han skulle være tæt at gennemføre et skifte. 

Præsidenten for Lille, hvor Gabriel er på kontrakt, bekræftede for en uge siden, at brasilianeren bliver solgt i dette transfervindue. 

Det skete efter flere uger med rygter om et skifte væk fra klubben, hvor Manchester United og Napoli også blev nævnt udover Arsenal.

Ifølge The Times har Napoli heller ikke opgivet Gabriel endnu, og de håber at få den 22-årige forsvarsspiller til at skifte mening i sidste øjeblik. 

Edinson Cavanis Benfica-skifte falder til jorden

Transferfrie Edinson Cavani har angiveligt ligget i kontraktforhandlinger med portugisiske Benfica, men de forhandlinger skulle nu være faldet sammen.

Det skriver mediet A Bola, der mener at vide, at 33-årige Cavanis lønkrav var for høje til, at klubben kunne være med.

Ifølge A Bola ville Cavani have en treårig kontrakt til omkring 75 millioner per sæson, og det var altså mere, end Benfica ville betale.

På rygtebørsen meldes Atletico Madrid som en sandsynlig ny destination for Cavani. De to lejre skulle allerede have afholdt snakke.

Andrea Pirlo vil skibe Higuain og Khedira afsted

Juventus har for nyligt ophævet kontrakten med Blaise Matuidi, og snart kan to kontrakter mere blive revet over.

Cheftræner Andrea Pirlo skulle nemlig have besluttet sig for, at han i den kommende sæson ikke får brug for den aldrende duo Gonzalo Higuain, 32, og Sami Khedira, 33, og derfor skulle Juventus ønske at rive sine aftaler med duoen over.

Det skriver den italienske transferjournalist Fabrizio Romano på sin Twitter-profil.

Begge spillere har et år tilbage af sine kontrakter, og lige nu skulle de og Juventus være i gang med at finde en økonomisk løsning, så spillerne kan forlade Torino-klubben.

Antonio Conte er vred over læk i Inter

Antonio Conte var efter gårsdagens Europa League-finale ude med at fortælle, at han og Inter skal overveje fremtiden, fordi der i trænerens første år har været episoder, som Conte ikke har kunnet acceptere.

Conte har ikke selv fortalt, hvilke episoder han ikke har kunnet acceptere, men lørdag skriver Football Italia så, at det efter alt at dømme går tilbage til november.

Her skrev italienske aviser, at Conte havde modtaget et anonymt brev indeholdende en pistolkugle og trusler mod ham, hans familie og hans stab.

Siden afviste Contes kone på sin Facebook-side historien, men ifølge Football Italia skyldes det, at truslen var blevet sendt til Inters kontorer. 

Det havde Conte angiveligt forsøgt at skjule for at spare sin familie for bekymringer. Derfor kommer lækket altså fra Inter, og det skulle Conte ikke have været tilfreds med.

Det skriver Football Italia.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Foto: Getty Images

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0