2022-05-13 10:10:02

Rygtetid: Dortmund lurer på Kamil Grabara

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 34. runde

FT

DOR

2 - 1

HBE

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet. 

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Dortmund holder øje med FCK's Kamil Grabara

Kamil Grabara har været en vigtig mand nede mellem FCK-stængerne i denne sæson, hvor han blandt andet formåede at skrive historie med at holde buret rent i flest minutter i 3F Superligaen.

Det er indtil videre blevet til 16 clean sheets for polakkens vedkommende, og det har angiveligt skabt interesse fra den tyske Bundesliga.

Her skulle Dortmund nemlig have fået øjnene op for Grabaras kvaliteter, erfarer det polske medie Magiapilki.pl.

Dortmund leder nemlig efter en ny forstærkning til målet, og de har i den forbindelse fulgt med i Grabaras udvikling, og interessen fra tysk fodbold er faktisk ikke helt ny.

Tidligere har det nemlig været fremme, at flere klubber i Bundesligaen holder øje med Grabara, eftersom FCK-keeperens agent, Bartlomiej Bolek, har et stort netværk i tysk fodbold, hvor han gennem tiden har sendt flere spillere til.

Atalanta og Fiorentina lurer på Emre Mor

Serie A-klubberne Atalanta og Fiorentina holder angiveligt øje med 24-årige Emre Mor, der i denne sæson har fundet formen i den tyrkiske klub Fatih Karagümrük. 

Ifølge det tyrkiske medie Fanatik vil både Atalanta og Fiorentina have scouts på plads for at kigge på den tidligere FC Nordsjælland-spiller, når Karagümrük søndag gæster Fenerbahce. 

Samme medie skriver, at Karagümrük håber på at lave en permanent aftale med Emre Mor, som lige nu står til at forlade klubben til sommer, når lejeopholdet ophører.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Rygtetid: Dortmund lurer på Kamil Grabara
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

Emre Mor er udlejet fra Celta Vigo, men offensivspillerens kontrakt med den spanske udløber til sommer, og derfor kan han altså hentes på en fri transfer. Netop den mulighed skulle friste både Atalanta og Fiorentina.

Frenkie de Jong er tæt på Manchester United-skifte

Artiklen fortsætter efter annoncen

Manchester United er angiveligt tætte på at hente Frenkie de Jong i Barcelona.

Ifølge Football Espana beretter den spanske transferjournalist Gerard Romero, at en handel kommer til at ske med 95 procents sandsynlighed, og at United og Barcelona ventes at have en aftale på plads inden juni måned er omme.

Football Espana skriver videre, at Manchester United betaler i omegnen af 70 til 80 millioner euro for den hollandske midtbanespiller. Det svarer til mellem 521 og 595 millioner danske kroner.

25-årige De Jong har spillet i Barcelona siden sommeren 2019. 

Nottingham Forest lurer på FCK's Paul Mukairu

FC København hentede i januar 22-årige Paul Mukairu fra Antalyaspor, men den offensive nigerianer er angiveligt eftertragtet i en anden klub.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nottingham Forest er tidligere sat i forbindelse med Mukairu, og ifølge HITC er han stadig et emne i Championship-klubben, der kæmper for at rykke op i Premier League.

Mediet skriver, at Forest også kigger på Josh Bowler fra Blackpool og Jack Rudoni fra Wimbledon, der ligesom Mukairu er teknisk stærke, unge og som klubben har råd til.

FCK skrev kontrakt med Paul Mukairu til udgangen af 2025.

Barcelona lurer på Sadio Mané

Sadio Mané er netop blevet sat i forbindelse med Bayern München, og de tyske mestre er tilsyneladende ikke alene om at vise interesse for Liverpool-stjernen.

Den spanske avis Mundo Deportivo skriver, at Barcelona også er meget interesseret i Mané – især efter klubben efter alt at dømme misser Erling Haaland, som ser ud til at skifte til Manchester City.

Barca har angiveligt også kigget på Mohamed Salah fra Liverpool i jagten på en offensiv forstærkning, men Mané menes at være mere realistisk at få til klubben, da han blandt andet har mindre lønkrav end Salah.

Derudover er Sadio Mané ifølge Mundo Deportivo tiltrukket af idéen om at spille for Barcelona.

30-årige Mané har kontrakt til sommeren 2023 i Liverpool, som dog efter sigende forsøger at forlænge med senegaleseren.

Bayern München jagter ny profil i Leipzig

De tyske mestre fra Bayern München har flere gange været på rov i RB Leipzig, og det kan meget vel ske igen snart.

Bayern er tidligere sat i forbindelse med Konrad Laimer, og ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano forbereder klubben nu et indledende bud i omegnen af 20 millioner euro, der svarer til 150 millioner kroner.

Det understreges, at det ikke bliver let for Bayern, men storklubben er meget interesseret og menes at ville forsøge ihærdigt at lokke Leipzig til at sælge.

24-årige Konrad Laimer har kontraktudløb i Leipzig i sommeren 2023, og blandt andre Liverpool og Manchester United er angiveligt også på banen i forhold til midtbanespilleren.

Bayern har tidligere hentet spillere som Dayot Upamecano og Marcel Sabitzer samt cheftræner Julian Nagelsmann i Leipzig.

Sidste uges rygter

Tottenham vil hente Joakim Mæhle til London

Der kan meget vel snart være en ny dansker på vej til Tottenham, hvor Pierre-Emile Højbjerg allerede har base.

Ifølge the Daily Mail skulle London-klubben nemlig have udset sig Joakim Mæhle, som en mulig forstærkning til defensiven, hvor de har haft svært ved at løse problemerne på venstrebacken.

Her skulle Tottenham efter sigende mene, at Atalanta-danskeren passer perfekt ind i Antonio Contes spillestil, og dermed kan han være løsningen på Tottenhams problem.

Tidligere har Tottenham-direktør Fabio Paratici haft held med at hente spillere fra Serie A, og det burde ifølge the Daily Mail tale for, at Mæhle kan blive den næste spiller i rækken.

24-årige Joakim Mæhle har kontrakt med Atalanta frem til sommeren 2025.

Graham Potter på Tottenhams radar

Der er fortsat usikkerhed om Antonio Contes fremtid i Tottenham, da den italienske manager ikke har slået fast, om han vil blive i klubben efter denne sæson.

Conte har godt nok kontrakt med London-klubben til sommeren 2023, men han har været sat i forbindelse med et skifte til PSG, hvis nu muligheden skulle opstå.

Tottenham har derfor angiveligt nu indledt jagt på en afløser, og her har de været en tur i Brighton.

The Telegraph skriver nemlig, at Brighton-manager Graham Potter er favorit til at tage over i Tottenham, men det bliver ikke en gratis omgang.

Mediet melder nemlig, at Tottenham skal betale knap 90 millioner kroner for at få Potter fri af sin kontrakt, som først udløber i sommeren 2025.

Manchester United og PSG vil belønne Ousmane Dembele

De seneste mange måneder har der været meget snak om Ousmane Dembeles situation i FC Barcelona, hvor han først var helt ude i kulden, men er siden da kommet tilbage.

Franskmanden står over for et kontraktudløb til sommer, og derfor kan mulige bejlere hente ham på en fri transfer, og det er der efter sigende to storklubber, der har tænkt sig.

Ifølge El Chiringuito-journalisten Dario Montero har Manchester United og PSG allerede været i kontakt med Dembeles lejr og forsøgt at lokke ham med en monsterløn.

Her har United tilbudt en løn på op imod 111 millioner kroner, mens PSG har hævet barren og tilbudt 126 millioner for Dembeles underskrift.

Der har dog også været snak om, at Dembele vil forlænge opholdet hos FC Barcelona, så tiden må vise, hvad der vil ske med franskmanden.

I denne sæson står 24-årige Ousmane Dembele noteret for 29 kampe for FC Barcelona, hvor det er blevet til to mål og 11 assists.

Ruben Neves foretrækker skifte til FC Barcelona

I længere tid har Ruben Neves været rygtet væk fra Wolverhampton, efter han gennem flere sæsoner har imponeret for Premier League-klubben.

Portugiseren har været sat i forbindelse med et skifte til både Arsenal og Manchester United, men hvis man skal tro spanske Sport, vil Neves hellere en tur til Spanien.

Sport erfarer nemlig, at Neves har besluttet sig for, at han gerne vil skifte til FC Barcelona, som også har været inde i billedet, men det kan blive svært at gøre til en realitet.

Neves er nemlig en dyr herre, da han angiveligt skulle koste op imod 900 millioner kroner.

Det er just ikke et beløb, som Barcelona vil kunne lægge på bordet i deres nuværende tilstand.

25-årige Ruben Neves har fortsat kontrakt med Wolverhampton frem til sommeren 2024, så der skal nogle penge på bordet, hvis han skal forlade klubben i den nærmeste fremtid.

Salah er fristet af skifte til PSG eller Spanien

Skriverierne om Mohamed Salahs fremtid har været mange, men der er stadig ingen afklaring.

Den egyptiske stjerne har endnu ikke forlænget i Liverpool, hvor hans nuværende aftale udløber i sommeren 2023, og nu skriver den engelske avis The Telegraph, at Salah overvejer et skifte.

Konkret skulle et skifte til PSG eller en klub i Spanien – formentlig Barcelona eller Real Madrid – friste Salah.

Telegraph skriver, at Liverpool kan blive nødt til at sælge Salah denne sommer for at undgå at miste profilen på en fri transfer om et år.

Real Madrid overvejer Cristiano Ronaldo

Real Madrid kigger angiveligt på muligheden for at hente 37-årige Cristiano Ronaldo hjem til den spanske hovedstadsklub. 

Det skriver det engelske medie The Mirror. 

Ifølge mediet er Real Madrid-træneren Carlo Ancelotti særdeles imponeret over Ronaldos præstationer i Manchester United, hvor portugiserens fremtid eftersigende er usikker.

The Mirror skriver, at tvivlen om Ronaldos fremtid hos de røde djævle bunder i, at det er usikkert, om den nye cheftræner Erik ten Hag har den garvede angriber med i sine planer.

Real Madrid følger ifølge The Mirror situationen tæt og overvejer altså muligheden for at hente Ronaldo hjem til klubben.

Cristiano Ronaldo spillede i Real Madrid fra 2009 til 2018, hvor han forlod klubben til fordel for Juventus.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 34. runde

FT

DOR

2 - 1

HBE

9 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce