International -Rygtetid: FCN tæt på kreativ Serie A-midt
2019-09-02 23:21:21
Foto: Getty Images

Rygtetid: FCN tæt på kreativ Serie A-midt

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Thom Haye ophæver med Lecce - tæt på FCN

Thom Haye fandt aldrig den store succes hos Lecce efter skiftet til Serie A-oprykkerne fra Willem II i juni 2018.

Efter 13 kampe for klubben er den 24-årige midtbanespillers kontrakt nu blevet ophævet efter gensidig aftale. Det bekræfter Lecce mandag aften på klubbens hjemmeside.

Derfor er hollænderen nu på jagt efter en ny klub, og den klub kan meget vel være FC Nordsjælland. Det skriver hollandske vi.nl.

Ifølge mediet er kontraktophævelsen sket, så FC Nordsjælland kan hente Thom Haye på en fri transfer. Superliga-klubben håber angiveligt på at færdiggøre kontrakten med midtbanespilleren snarest. 

Da Thom Haye fik ophævet sin kontrakt inden transferdeadline er FC Nordsjælland dog ikke tvunget til at få skiftet på plads allerede mandag aften.

Thom Haye har ikke været i kamp for Lecce i Serie A i denne sæson.

FCK får ikke Isaac Kiese Thelin

BT har mandag sat FC København i forbindelse med den svenske angriber Isaac Kiese Thelin, men samme medie melder nu, at handlen ikke bliver til noget.

Journalit Michel Wikkelsø Davidsen, som var manden bag historien tidligere på dagen, skriver således på Twitter, at handlen er afblæst.

Han skriver samtidig, at FCK dermed lukket transfervinduet.

FCM teaser for ny spiller

FC Midtjylland har på Twitter teaset for, at klubben henter endnu en spiller på transfervinduets sidste dag.

Tweetet forestiller en flybillet til Billund, og på sociale medier er der blevet spekuleret i, at Nicklas Bendtner er på vej til FC Midtjylland.

Flysædet på billedet er 25B, og snedige brugere har vendt det om til B52, der var Bendtners kælenavn i Arsenal i sin tid.

FC Midtjylland er desuden begyndt at følge Bendtner på Twitter og Instagram, der puster yderligere til rygterne.

bold.dk har talt med sportschef Svend Graversen, der ikke ønsker at kommentere på konkrete spillere.

Ifølge BT er det Emiliano Marcondes, der bliver præsenteret senere i dag i FC Midtjylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rangers tæt på Liverpool-kant

Liverpools Ryan Kent er tæt på at skifte til skotske Rangers for knap 60 millioner danske kroner. Det erfarer Sky Sports.

Den 22-årige kantspiller vil angiveligt gerne væk fra Liverpool, inden transfervinduet lukker ved midnat, og Rangers, som han var lejet ud til i sidste sæson, ser ud til at blive destinationen.

Club Brugge har også været interesseret i den unge offensivsspiller, og der har angiveligt været forhandlinger i weekenden, men de kunne ikke blive enige om en aftale, melder Sky Sports.

Chelsea-kanten Kenedy er til lægetjek i Getafe

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 23-årige brasilianer Kenedy er til lægetjek i Getafe, hvor han forventes at skifte på en etårig lejeaftale.

Det skriver Madrid-mediet AS, der mener at vide, at Kenedy har afvist flere klubber for at få muligheden for at spille Europa League med Getafe.

Chelsea-spilleren ventes at blive offentliggjort som Getafe-spiller inden længe.

Kenedy har spillet 15 Premier League-kampe for Chelsea, siden han kom til London i 2015.

Det seneste halvandet år har han været i Newcastle, hvor det blev til 47 kampe, fire mål og seks oplæg.

PSG og Juventus bytter Meunier for De Sciglio

Ifølge italienske Corriere dello Sport, så kan Juventus igen indgå en byttehandel for en back.

Tidligere på sommeren byttede man Joao Cancelo for Danilo i Manchester City, og nu er de italienske mestre på vej til at bytte Mattia De Sciglio for at få fingrene i PSG's belgiske højreback Thomas Meunier.

PSG skulle have forhørt sig om De Sciglio, og Juventus ventes at være åbne for en byttehandel for Meunier.

Thomas Meunier sættes også i forbindelse med et skifte til Valencia og Everton.

Jordon Ibe kommer ikke på lån i Celtic

Den tidligere Liverpool-angriber Jordon Ibe bliver ikke overdynget med spilletid i Bournemouth, og derfor har den 23-årige angriber været på udkig efter minutter i en anden klub.

Her har skotske Celtic været inde i billedet, hvor Ibe kunne skifte til på en låne-aftale, men det skifte er ifølge Glasgow Evening Times nu af bordet.

Blandt andet fordi, at Celtic lånt Mohamed Elyounoussi i Southampton.

Jordon Ibe kom til Bournemouth fra Liverpool i 2016, men han har ikke været den store succes.

Valencia garderer sig på højrebacken

I Valencia har Daniel Wass indledt sæsonen med to af tre kampe på højreback, og senest er Wass' konkurrent på backen Cristiano Piccini løbet ind i en lang skade.

Wass skal dog ikke være alene om back-pladsen, for La Liga-klubben er på vej til at hente den 20-årige Thierry Correia i Sporting, som skal gardere Valencia på backen.

Det beretter den spanske journalist Julio Insa, som har Valencia som speciale.

Correia er portugiser, og han har spillet fem kampe i denne sæson med fuld spilletid.

Liverpool er tæt på salg af Bobby Duncan

FC Nordsjælland har tidligere været meldt som bejler til Liverpool-angriberen Bobby Duncan, men nu ser det ud til, at løbet er kørt.

Sky Sports erfarer nemlig, at Liverpool er tæt på at sælge den 18-årige angriber til Serie A-klubben Fiorentina, som betaler omkring 17 millioner kroner for den engelske angriber.

Duncan skulle ifølge mediet have fået lov til at rejse til Firenze for at diskutere personlige forhold i en kontrakt og gennemgå et lægetjek.

Liverpool skulle angiveligt få en videresalgsklausul på 20 procent.

Journalist sår tvivl om Durmisis Fenerbahce-skifte

Riza Durmisi har længe været på vej mod et skifte til tyrkisk fodbold, hvor Mathias Zankas Fenerbahce skulle stå klar.

Men nu sår den tyrkiske journalist Yagiz Sabuncuolu tvivl om skiftet, da han på sin Twitter-profil skriver, at Fenerbahce har suspenderet transferen, efter klubben har modtaget Durmisis helbredsrapporter.

Ifølge journalisten var der negativt nyt om Durmisis helbred, og derfor afventer man nu et nyt lægetjek mandag morgen, inden transfervinduet lukker i ved midnat.

Durmisi selv har svaret på journalistens påstand, og den danske landsholdsspiller har svaret på Twitter, at det ikke er sandt, og han er klar til at spille.

Siden svarer den tyrkiske journalist, at han blot berettede, at Durmisi ikke kunne bestå et lægetjek 100 procent, hvortil Durmisi svarer, at han er klar på et lægetjek, så snart det skal være.

Roma vil hente Mkhitaryan

Ifølge italienske Sky arbejder Roma på at hente offensiv forstærkning på transfervinduets sidste dag.

Mediet meddeler, at Roma forhandler med Arsenal om at leje Henrikh Mkhitaryan for resten af sæsonen.

Den 30-årige armenier startede inde i sæsonens første kamp, men har siden da blot fået 27 minutter i de seneste tre kampe, og Unai Emery menes at være klar til at slippe ham.

Rafinha skifter til Celta Vigo

Ifølge det spanske medie RAC1, som normalt ved, hvad der sker i Barcelona, lejer Celta Vigo Rafinha hos de spanske mestre.

RAC1 melder, at Rafinha mandag forlænger sin aftale med Barcelona og samtidig lejes ud for resten af sæsonen til Celta Vigo, hvor han tidligere har spillet.

Den 26-årige brasilianer har fået godt med spilletid i sæsonens tre første kampe, men ventes at ryge ud på bænken, når Lionel Messi, Luis Suarez og Ousmane Dembele alle er klar igen.

Ifølge RAC1 får Celta Vigo en frikøbsklausul med i aftalen, og klubben kan ifølge RAC1 vælge at købe Rafinha om et år for 75 millioner kroner.

Søndagens rygter

Sevilla er tæt på West Ham-spids

Sevilla henter ifølge Sky Sports den mexicanske angriber Javier Hernandez i West Ham.

Mediet skriver, at klubberne er enige om en pris på otte millioner pund for Hernandez, der er fløjet til Spanien og mandag vil gennemgå lægetjekket.

31-årige Javier Hernandez har 10 måneder tilbage af sin kontrakt med West Ham, og han har ikke været i truppen de seneste tre kampe.

FCN bød på ung Barca-spiller

FC Nordsjælland er ifølge Football.London blandt en række klubber, der har lagt et bud på 20-årige Marcus McGuane fra FC Barcelona.

Den engelske midtbanespiller har en fortid i Arsenal, og nu udlejes han ifølge mediet til den hollandske klub Telstar i næstbedste række for det kommende år.

McGuane har ifølge Football.London været jagtet af Hajduk Split, Besiktas, Sassuolo, Oostende, Venlo og FC Nordsjælland, der alle skulle have lagt et konkret bud.

I Telstar bliver McGuane genforenet med træner Andries Jonker, som kender hinanden fra deres fælles tid på Arsenals akademi, og det er angiveligt derfor, han har valgt, som han har.

Marcus McGuane har ikke fået førsteholdsdebut for Barcelona, men han spillede til gengæld to kampe for Arsenal i sin tid.

Genoa igen varme på Ankersen

Peter Ankersen har de seneste dage været sat i forbindelse med et skifte til Serie A, og nu melder Genoa sig angiveligt ind i kampen om FCK-spillerens underskrift.

Forleden lød det ellers til, at Parma førte kapløbet, men nu skriver Tuttomercatoweb, at Genoa har Ankersen som førsteprioritet, og at de har overhånden mod Parma.

Sisto tæt på udlejning til La Liga-klub

Pione Sisto er ifølge den spanske radiokanal Radio Galega tæt på en lejeaftale med Alaves.

Danskeren har været ude i kulden i Celta Vigo, men har tidligere afvist en række bejlere - heriblandt Aston Villa.

Nu ser Sisto dog alligevel ud til at skifte klub denne sommer, og der skulle være tale om en etårig lejeaftale med købsoption.

Milan vil bytte sig til Frankfurt-spids

AC Milan er ifølge Sky Sport Italia interesserede i at hente den kroatiske angriber Ante Rebic i Eintracht Frankfurt, og angiveligt vil klubben bytte sig til ham.

Sky-journalisten Gianluca Di Marzio, der plejer at være yderst velinformeret, skriver således, at AC Milan arbejder på at sende Andre Silva den anden vej.

25-årige Ante Rebic har scoret tre mål og lavet en assist i seks kampe i denne sæson, og han har kontrakt frem til sommeren 2022 i Frankfurt.

PSG og Valencia vil have Icardi på lejeaftale

Det italienske medie Tuttomercatoweb skriver, at Valencia arbejder på en lejeaftale med Inter-pariaen Mauro Icardi.

Den tidligere anfører ligger i åben krig med den italienske traditionsklub, og det seneste kapitel i sagaen blev skrevet denne weekend, da det kom frem, at Icardi sagsøger Inter for et større millionbeløb.

Ikke desto mindre skulle Valencia være villig til at aftage angriberen fra Inter.

Spilleragenten Jorge Mendes skulle være mellemleddet mellem parterne, og han arbejder ifølge italienske medier på en lejeaftale.

Tuttomercatoweb, der ikke altid er lige pålidelige, rapporterer desuden, at de franske mestre, PSG, også er med i kapløbet om Mauro Icardi.

De skulle ligeledes være interesserede i en lejeaftale med en købsoption på den argentinske spydspids.

Mauro Icardi skulle angiveligt tidligere have afvist klubber som Napoli, Roma og Monaco.

Bundesliga-klub bejler til Spurs-stopper 

Jan Vertonghen har ikke været inde i varmen hos Mauricio Pochettino i denne sæson, og nu skriver Sunday Express, at et skifte er under opsejling.

Kicker har tidligere skrevet, at Bayer Leverkusen overvejede et bud på den 32-årige forsvarsspiller, og nu skriver Sunday Express, at han og Pochettino er kommet lidt på kant af hinanden.

Derfor kan et skifte til Bayer Leverkusen komme på tale, hvis ellers klubberne når at blive enige, inden transfervinduet lukker mandag midnat.

Vertonghen har kontrakt med Spurs frem til næste sommer.

Juventus vil hente Jerome Boateng

Juventus-stopperen Giorgio Chiellini er løbet ind i en korsbåndsskade, som holder ham ude i seks måneder, og derfor vil Juventus ifølge Sky Sports hente sig en ny stopper.

De italienske mestre meldes således interesserede i tyske Jerome Boateng, og der skulle ifølge mediet allerede have været kontakt mellem Boateng og Juventus.

Ifølge Sky var 30-årige Jerome Boateng ikke med, da Bayern-truppen søndag var samlet til holdfoto.

Boateng har ikke spillet for Bayern i denne sæsons udgave af Bundesligaen - i sidste sæson spillede Boateng 20 kampe i den tyske liga.

PSG henter to keepere i La Liga

PSG er på keepermarkedet, og som det har været et emne på rygtebørsen i et stykke tid kommer de ifølge Cadena Ser til at lave en byttehandel med Real Madrid. 

Spanierne får det nuværende førstevalg i PSG, Alphonse Areola, mens PSG omvendt henter Reals andetvalg, Keylor Navas. 

Derudover lejer PSG ifølge Cadena Ser også Sevillas andetvalg, Sergio Rico, der i sidste sæson var udlejet til Premier League-klubben Fulham. 

Champions League-klub vil have Simon Kjær

Landsholdsanfører Simon Kjær er ude i kulden i Sevilla, og han er i løbet af sommeren blevet sat i forbindelse med klubber som Fenerbahce og Monaco. 

Men nu er en helt ny bejler dukket op ifølge det spanske medie ElDesmarque. 

34-årige Martin Skrtel er således røget uklar med cheftræner Gian Piero Gasperini i Atalanta efter bare 25 dage i klubben, og samarbejdet er derfor angiveligt blevet ophævet. 

Det har fået Atalanta til at henvende til til Simon Kjær og hans repræsentanter med henblik på et muligt skifte. Atalanta har tidligere hentet Luis Muriel og Guilherme Arana i netop Sevilla denne sommer. 

Italienerne debuterer i efteråret i Champions League, hvor de er havnet i pulje med Manchester City, Dinamo Zagreb og Shakhtar Donetsk. 

Chicharito tager til Spanien

Den mexicanske angriber Javier 'Chicharito' Hernandez er ifølge ESPN på vej til Spanien, hvor han søndag skal til lægetjek i Sevilla. 

Den 31-årige mexicaner er ikke længere stamspiller i West Ham, og han vil formentlig få bedre muligheder for spilletid i Sevilla, der har sagt farvel til blandt andre Wissam Ben Yedder denne sommer. 

Chicharito, der tidligere har været i Real Madrid, præsenteres efter planen mandag. 

Eriksen er aktuel i PSG og Real Madrid

Christian Eriksen er ifølge franske Le Parisen på listen i PSG, hvis klubben ender med at sælge Neymar til Barcelona, hvilket det dog ikke tyder på ifølge flere medier - blandt andre ESPN. 

Engelske Daily Mail er også blandt de medier, der gør den danske landsholdsprofil aktuel i Real Madrid igen. Klubben har ikke haft held til at hente Paul Pogba i Manchester United, og derfor er Eriksen igen et emne. 

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle 


Foto: Getty Images

16 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0