2022-07-11 07:32:41

Rygtetid: Harry Kane kan afløse Lewandowski

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet. 

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Bayern München overvejer Harry Kane

Robert Lewandowski vil væk fra Bayern München, og hvis det bliver en realitet, har de tyske mestre et kæmpe hul at udfylde i angrebet.

Afløseren kan muligvis blive den engelske landsholdsangriber Harry Kane, der er på kontrakt i Tottenham.

Kicker skriver, at det er et realistisk scenarie, at Kane kan blive Lewandowskis afløser i Bayern München, som lurer på Kane.

28-årige Kane har dog kontrakt til 2024 i Tottenham, som tidligere har afvist store tilbud på profilen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gårsdagens rygter

United har spurgt på Leandro Paredes

Leandro Paredes havde en undervældende sidste sæson, det blev bare til 15 kampe i Ligue 1, fordi den argentinske midtbaneslider døjede med flere skader i løbet af sæsonen. 

Skaderne har dog angiveligt ikke afholdt Manchester United fra at sende en forespørgsel til PSG vedrørende deres midtbanespiller. 

Det franske medie L'Équipe skriver, at den engelske storklub har spurgt på Paredes, og franskmændene har svaret med et priskilt på 35 millioner euro, hvilket svarer til omkring 260 millioner kroner. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge den franske avis har prisskiltet skræmt United en smule, derfor er det ikke sikkert, at de vender tilbage med et konkret bud på den 28-årige midtbanespiller. 

Christophe Galtier var kort efter sin ansættelse i PSG ude med en melding om, at han ønsker at reducere spillertruppen, så alle spillere kan få spilletid i løbet af sæsonen. 

Leandro Paredes har været i PSG siden januar 2019.

Monza har tilbudt kontrakt til Suarez

Luis Suarez har angiveligt modtaget et kontrakttilbud fra Serie A-oprykkerne Monza, der har danske Christian Gytkjær i truppen.

Det er den italienske avis La Gazzetta dello Sport, der beretter om Monzas tilbud til 35-årige Suarez, der i skrivende stund står uden klub.

Ifølge avisen indeholder Monzas tilbud blandt andet en årsløn på fem millioner euro, hvilket svarer til cirka 37,5 millioner kroner.

Suarez har senest været kædet sammen med et skifte til den argentinske klub River Plate, men angriberen takkede i sidste ende nej, da han eftersigende ønsker at blive i Europa.

Ender han med at takke ja til Monzas tilbud, får han altså Gytkjær som holdkammerat og konkurrent, da de begge gør sig til i angrebet.

Danjuma afviser West Ham af hensyn til VM 

Arnaut Danjuma var forrygende for Villarreal i sidste sæson, derfor har flere klubber i Premier League meldt deres interesse i at hente kantspilleren. 

Newcastle, Manchester United og især West Ham har vist interesse, men nu skriver Goal, at den hollandske Villarreal-spiller har afvist at skifte. 

Årsagen skulle være, at Danjuma vil have den bedst mulige forberedelse til VM, og her har han vurderet, at det bedste vil være at blive i den spanske klub. 

Villarreal er ikke ivrige efter at sælge, da de hentede hollænderen for bare et år siden i Bournemouth. Kantspilleren har desuden kontrakt med klubben frem til sommeren 2026. 

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0