International -Rygtetid: Chelsea overvejer Sancho-alternativ
2020-05-30 08:53:06
Foto: Getty Images

Rygtetid: Chelsea overvejer Sancho-alternativ

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Chelsea overvejer Sancho-alternativ

Chelsea er blandt bejlerne til Dortmunds engelske offensivstjerne Jadon Sancho, men Manchester United ligner lige nu det mest oplagte alternativ, hvis han skal videre fra Dortmund. 

Chelsea har ifølge goal.com derfor også kig på et alternativ, og det er Villarreals 21-årige nigerianske landsholdsspiller Samuel Chukwuewe. 

Kantspilleren har scoret 12 gange i 68 kampe for Villarreal, og han er betydeligt billigere end Sancho. Villarreal menes således at kræve omkring 370 millioner kroner for Chukwuewe. 

United-lejesvend bliver måske alligevel

Odion Ighalo er i Manchester United på en lejekontrakt, der udløber 31. maj, og længe har det set ud til, at den aftale ikke blev forlænget, fordi Shanghai Shenhua vil have angriberen hjem til sæsonstart i Kina.

Men nu er der måske åbnet for, at nigerianeren bliver i Manchester United – endda helt frem til januar. Det skriver Sky Sports.

Problemer med indrejse i Kina kan således holde Ighalo fra at vende tilbage til Kina i tide, og derfor har Shanghai Shenhua slækket på kravene.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klubben vil angiveligt have Odion Ighalo til at underskrive en ny aftale i klubben, hvis han skal have lov at blive i Manchester United. Tidligere har det været et krav, at Manchester United købte Ighalo.

Balotelli er fraværende til træning

Mario Balotellis fremtid i Brescia er efterhånden meget tvivlsom, efter han ikke har trænet med holdkammeraterne i de seneste dage. 

I sidste uge trænede Balotelli sammen med en fysisk træner på andre baner end resten af holdet, og det seneste par dage har angriberen slet ikke været tilstede. 

Over for La Gazzetta dello Sport vil Brescia ikke kommentere på, om det er Balotelli selv, der skipper træningen, eller hvad der ligger bag fraværet.

Balotelli har scoret fem gange i 19 kampe for sin hjembys Serie A-hold, som han sidste sommer skrev en treårig aftale. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tyrkisk storklub lurer på Mæhle

Genk-danskeren Joakim Mæhle har angiveligt mange bejlere, og nu bliver endnu en klub skrevet på listen.

Den tyrkiske storklub Galatasaray har ifølge A Spor kastet sig ind i kampen om danskerens underskrift denne sommer.

Sportskanalen skriver, at de tyrkiske mestre håber på at have en fordel i, at sæsonen snart genoptages i landet, mens der hos Mæhles andre bejlere er stor tvivl om genstart af sæsonen.

Atalanta, Sevilla, Crystal Palace og Southampton er blandt de klubber, som 23-årige Mæhle er blevet sat i forbindelse med på det seneste.

Sidste uges rygter:

Raiola åbner Pogba-snakke med Juve

Når transfervinduet på et eller andet tidspunkt åbner denne sommer, så bliver Paul Pogba uundgåeligt en stor figur, selvom Ole Gunnar Solskjær ikke har tænkt sig at slippe ham.

Rygterne om et exit har været vedholdende i flere måneder, og nu skriver det franske medie Le10sport, at Pogbas agent, Mino Raiola, netop har indledt snakke med Juventus.

Målet er at finde ud af, hvilke muligheder der er for et eventuelt comeback i Torino, skriver mediet.

Real Madrid har også været en stor bejler til franskmanden, men det er altså lidt af et puslespil – og hvis det ender med, at Ole Gunnar Solskjær får sin vilje, så skal Pogba ingen steder.

Liverpool vil sælge trio og købe Werner

Liverpool arbejder ifølge The Athletic på en plan, der skal skaffe dem midler til at hente RB Leipzig-topscorer Timo Werner. 

Mediet beretter således, at kantspilleren Xherdan Shaqiri og den udlejede duo Harry Wilson og Marko Grujic alle kan blive solgt for at skabe økonomi til et bud på tyskeren. 

The Athletic mener, at Liverpool er klar til at byde omkring 375 millioner kroner, hvis det lykkes at sælge trioen.

City-tysker har afvist Liverpool-føler

Bayern München og Manchester Citys Leroy Sane har længe lignet et match, og skiftet forventes stadig at blive til noget, når kantspilleren er fit igen. 

Men Jürgen Klopp og Liverpool har gjort et forsøg på at liste sig ind mellem parterne - dog uden held. 

Det afslører den normalt meget pålidelige Bild-journalist Christian Falk på Twitter. 

Falk understreger, at Sane var klar over, at skiftet ikke ville være populært blandt fansene, og desuden er Bayern München også favoritdestinationen. 

Juventus og Manchester United duellerer om angriber

Efter en flot sæson for Wolverhampton er den 29-årige mexicanske angriber Raul Jimenez et emne i flere storklubber frem mod næste sæson. 

Ifølge Sunday Times er Manchester United og Juventus de to førende kandidater til Jimenez lige nu, og begge håber at få en billigere pris på angriberen på grund af corona-krisen. 

Jimenez har lavet 26 mål i 67 kampe for Wolverhampton i Premier League. 

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Foto: Getty Images

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0