International -Rygtetid: Juve jagter Chiellini-arvtager i Barca
2019-08-31 18:56:38
Foto: Getty Images

Rygtetid: Juve jagter Chiellini-arvtager i Barca

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Juve jagter Barca-stortalent som Chiellini-afløser

Giorgio Chiellini er dømt ude i måneder med en knæskade, og med transfervinduets deadline midnat mellem mandag og tirsdag er Juventus pressede for at finde en gardering på Juventus-ikonets plads i midterforsvaret.

Ifølge det catalanske medie RAC1 har Juventus øjnene rettet mod Barcelona.

Her løber det 19-årige talent Jean-Clair Todibo rundt, og han skulle ifølge det catalanske medie være de italienske mestres førsteprioritet som Chiellini-afløser.

Unge Todibo har i den seneste tids europæiske rygtemølle været sat i forbindelse med et skifte til PSG, da han muligvis kunne være en del af handlen, der sender Neymar tilbage til FC Barcelona, mens de franske mestre i stedet vil få Ivan Rakitic, Ousmane Dembélé og Todibo den anden vej.

RB Leipzig jagter Roma-angriber

Patrik Schick er ikke inde i varmen hos Romas nye cheftræner Paulo Fonseca, og han er derfor på vej til tysk fodbold og RB Leipzig. 

Det skriver Corrierre dello Sport og tilføjer, at Roma har afløser på plads i form af en lejeaftale med Atletico Madrids Nikola Kalinic. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Riza Durmisi vælger Tyrkiet

Riza Durmisis mulige skifte til tyrkiske Fenerbahce har været på bordet gennem længere tid, og nu ser det ud til at ske. 

Tyrkiske Miliyet skriver således, at Fenerbahce ikke kan blive enige med Roma om serbiske Aleksander Kolarov, og derfor satser Istanbul-klubben nu istedet på den 25-årige dansker. 

Durmisi er også blevet nævnt som aktuel i Danmark og Spanien, men ifølge Miliyet er han altså meget tæt på at blive præsenteret i Fenerbahce. 

Mauro Icardi sagsøger Inter

Mauro Icardi træner igen med førsteholdet i Inter, men han bliver stadig holdt uden for træningen, når der laves taktiske øvelser. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover var han fraværende til holdets fælles middag forleden, muligvis fordi han er blevet ekskluderet fra den Whatsapp-gruppe, som spillerne bruger til at videregive meddelelser til hinanden. 

Det skriver Corrierre dello Sport lørdag som baggrund for, at Icardi og hans kone/agent Wanda Nara nu angiveligt sagsøger Inter for diskrimination. 

Argentineren kræver 11 millioner kroner fra Inter, hvilket næppe skaber stor glæde på ledelsesgangen efter en sommer, hvor klubben har acceperet på bud 485 millioner kroner fra Napoli og Monaco - kun for at få et nej tak fra Icardi. 

Manchester City jagter norsk komet

Flere storklubber er tidligere blevet sat i forbindelse med Bodø/Glimts 19-årige kantspiller Håkon Evjen. 

Nu skriver engelske Daily Mail, der har en blandet hitrate, at Manchester City planlægger at hente den norske teenager til januar. 

Også Manchester United er interesserede, men City står forrest i forhold til Evjen, der som højre kant har lavet 10 mål i 37 kampe i Eliteserien for Bodø/Glimt. 

Fredagens rygter: 

Napoli snupper Llorente

Fernando Llorente har været uden kontrakt, siden han stoppede i Tottenham tidligere på sommeren, men nu ser det ud til, at spanieren har fundet sig en ny klub.

Ifølge Sky i Italien har angriberen skrevet kontrakt med Napoli, som altså får ham gratis, fordi han er arbejdsløs.

Ifølge mediet er der tale om en toårig kontrakt.

Ny Stuttgart-dansker bliver udlejet

Nikolas Nartey blev torsdag præsenteret i Stuttgart, hvor klubben samtidig oplyste, at danskeren nok skulle udlejes.

19-årige Nartey bliver ifølge Sportbuzzer og Bild udlejet til Hansa Rostock, som torsdag præsenterede AaB-spilleren Rasmus Thellufsen på en lejeaftale.

Nartey kom til Stuttgart fra FC Köln, og han blev tidligere på ugen udtaget til det danske U21-landshold.

Parma fører Ankersen-kapløb

Efter en sommer uden de helt store rygter er Peter Ankersen de seneste dage for alvor blevet sat i forbindelse med et skifte til Serie A.

Genoa skulle være interesserede i at tilknytte deres tredje dansker, men det italienske medie Sportitalia skriver fredag, at Parma pt. ligner det mest oplagte bud på en kommende arbejdsgiver for FCK-spilleren.

Ankersen skulle være førsteprioritet i Parma, efter klubben har mistet interessen for Sampdorias højreback Jacopo Sala. Genoa er dog angiveligt stadig inde i billedet.

I Parma ville Ankersen i så fald blive genforenet med hans tidligere FCK-holdkammerat Andreas Cornelius.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Foto: Getty Images

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0