2022-08-07 10:58:57

Rygtetid: Manchester United jagter Leroy Sané

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet. 

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Manchester United jagter Leroy Sané

Manchester United har angiveligt henvendt sig til Bayern München med henblik på at hente den tidligere Manchester City-spiller Leroy Sané. 

Det skriver det engelske medie Sunday Mirror. 

Den tyske landsholdsspiller skulle angiveligt være klar på at skifte, efter han er røget længere væk fra en startplads i Bayern München

Gårsdagens rygter

Artiklen fortsætter efter annoncen

Roma melder sig ind i kampen om Victor Lindelöf 

Victor Lindelöf kan være på vej væk fra Manchester United, da den svenske stopper nu er kommet frem på Romas radar.

Italienerne har ellers været på jagt efter Erik Bailly, men Jose Mourinho og co. har ikke været i stand til at blive enige med United, og dermed er de begyndt at se efter alternativer.

Det er så her, at Lindelöf, kommer ind i billedet. Mediet ForzaRoma melder i hvert fald, at Serie A-klubben skulle være interesseret i at snuppe Lindelöf på en lejeaftale, hvor de vil forsøge at få en købsoption med i handlen.

Lindelöf har kontrakt med Manchester United frem til sommeren 2024, så det kan også give en fordel til Roma, hvis englænderne har et ønske om at få nogle penge i kassen inden udløb.

28-årige Victor Lindelöf har været hos Manchester United siden 2017, hvor han kom til fra Benfica.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0