2022-07-27 08:50:07

Rygtetid: Mohamed Daramy jagtes af flere klubber

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet. 

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.,

Flere klubber jagter Daramy

Mohamed Daramy er angiveligt ikke en del af planerne i Ajax, og de hollandske mestre leder der efter efter mulige lejedestinationer. 

En af de klubber er de belgiske mestre fra Club Brugge, der allerede har to danskere på holdkortet - Andreas Skov Olsen og Casper Nielsen. 

Ifølge den hollandske avis De Telegraaf er Club Brugge meget interesserede i at hente Daramy, men de skriver også, at der er flere andre klubber, der har set sig varme på danskeren. 

Gårsdagens rygter

Artiklen fortsætter efter annoncen

Luis Suarez er på blokken i Los Angeles FC

Den uruguayanske angriber Luis Suarez er ifølge den spanske avis Marca på blokken i Los Angeles FC, der for nyligt hentede den tidligere Real Madrid-spiller Gareth Bale.

Ifølge Marca har Suarez fået et tilbud fra MLS-klubben, der håber at kunne angriberen for næsen af de øvrige interesserede klubber. 

35-årige Suarez er således også blevet sat i forbindelse med et skifte til barndomsklubben Nacional i Uruguay, mens Dortmund også har været meldt interesserede i den tidligere Barcelona-bomber.

Luis Suarez havde kontraktudløb i Atletico Madrid ved udgangen af juni.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Timo Werner kan forlade Chelsea

For nylig åbnede Timo Werner op for et klubskifte, og det er ikke utænkeligt, at det kan ske denne sommer.

Foot Mercato skriver, at Chelsea har forsøgt at inkludere Werner i en byttehandel med RB Leipzig, hvor London-klubben jagter forsvarsspilleren Nordi Mukiele, som dog også rygtes til PSG.

Desuden erfarer Sky Sport Italia, at Juventus er interesseret i 26-årige Timo Werner, der stadig ikke har vist samme storform i Chelsea, som han gjorde i Leipzig.

Werner har scoret 23 mål og lavet 21 assists i 89 kampe for Chelsea, hvor tyskeren har kontrakt til 2025.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0