2022-10-22 11:50:41

Rygtetid: Betis lurer på at hente De Gea gratis

Her er ugens udgave af bold.dk's rygteunivers rygtetid.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 13. runde

FT

MCI

3 - 1

BHA

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet. 

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Real Betis lurer på fri David de Gea 

David de Gea har kontraktudløb med Manchester United til sommer, og der skulle angiveligt ikke været blevet tilbudt den spanske målmand en forlængelse. 

Den 31-årige spanier har dog en option på yderligere et enkelt år i sin kontrakt. 

Todo Fichajes skriver nu, at Real Betis pønser på at lukrere af De Geas situation. 

Hvis den tidligere landsholdsmålmand ikke får forlænget sin aftale med Manchester United, så skulle Betis stå klar med et kontrakttilbud. 

Betis har i øjeblikket Claudio Bravo og Rui Silva til målmandsposten, men mediet skriver, at begge målmænd kan være fortid til sommer. 

Arsenal og Mönchengladbach har Bøving på radaren
Danske William Bøving imponerede for Sturm Graz mod Lazio i Europa League, hvor han scorede to mål. 

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Rygtetid: Betis lurer på at hente De Gea gratis
Foto: Javier Barbancho/Reuters/Ritzau Scanpix

Det har angiveligt fået store klubber til at følge den danske offensivspiller nøje. 

Ifølge det italienske medie Corriere dello Sport holder Arsenal og Borussia Mönchengladbach nemlig øje med den 19-årige dansker. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

William Bøving skiftede denne sommer fra FC København til Sturm Graz, der købte ham fri. 

Aston Villa lurer på Tuchel og Pochettino
Steven Gerrard er angiveligt til debat i Aston Villa, som ligger nummer 16 i Premier League, og skulle det ende med en fyring, har klubben allerede kigget på mulige afløsere.

The Telegraph erfarer, at Aston Villa vil gå efter den tidligere Southampton- og Tottenham-manager Mauricio Pochettino som afløser for Gerrard, hvis det ender med et trænerskifte.

Argentineren er fri på markedet, efter han i sommer blev fyret af PSG, men Pochettino er efter sigende ikke den eneste, som Villa menes at have i kikkerten.

Football London og flere engelske medier skriver, at Aston Villa også lurer på Thomas Tuchel. Tyskeren blev noget overraskende afskediget i Chelsea for godt og vel en måned siden.

Real Madrid har droppet Mbappé og vil vente på Haaland
I sommer var Kylian Mbappé Real Madrids helt store transfermål, men det ser ikke længere ud til at være tilfældet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For nylig forlød det ellers i franske og spanske medier, at Mbappé er utilfreds i PSG og vil væk, men Real Madrid har ifølge Marca vendt den franske stjerne ryggen indtil videre.

Dels er Real Madrid vrede over, at Mbappé tilbage i maj valgte at forlænge med PSG i stedet for at skifte til den spanske hovedstad. Desuden menes det at være økonomiske urealistisk på nuværende tidspunkt, da PSG kræver en kæmpe transfer for Mbappé, der ligeledes er dyr i løn.

Marca skriver, at Real Madrid heller vil vente til 2024 og på det tidspunkt hente Erling Haaland fra Manchester City.

Til den tid har nordmanden ifølge flere medier en frikøbsklausul på 1,5 milliarder kroner, som Real Madrid menes at ville udnytte.

Sidste uges rygter

Tottenham og Chelsea jagter RB Leipzig-stopper

Josko Gvardiol har haft stor succes hos RB Leipzig, hvor han også for nylig har fået forlænget aftalen, men det betyder nødvendigvis ikke, at han bliver i tysk fodbold.

Den kroatiske profil har nemlig givet udtryk for, at han måske kan skifte væk i januar, og derefter startede rygtemøllen med først interesse fra Chelsea, men nu er der kommet en ny bejler fra London.

Football Insider melder nemlig, at Tottenham har meldt sig ind i kampen, og at de vil gå langt for at hente ham til klubben foran næsen på Chelsea.

Det er dog ikke noget nyt, at Gvardioal er en eftertragtet herre, da Manchester City også har været inde i billedet om kroaten, som kan ende med at blive den dyreste forsvarsspiller nogensinde i fremtiden.

Det fortalte den kroatiske landstræner Zlatko Dalic forud for landskampen mod Danmark.

20-årige Josko Gvardiol har kontrakt med RB Leipzig frem til sommeren 2027.

Ajax melder sig ind i kampen om Isaksen

Gustav Isaksen er et varmt navn i Ajax, der har meldt sig ind i kampen om FC Midtjyllands talentfulde kantspiller.

Det skriver det italienske medie Corriere dello Sport

Mediet skriver således, at Ajax-direktøren Edwin van der Sar har forhørt sig på Isaksen, der også skulle have imponeret den hollandske klubs cheftræner Alfred Schreuder.

Det italienske medie beretter videre, at Isaksen også er på blokken i AC Milan og Fiorentina, som har bemærket offensivspillerens flotte præstationer i Europa League.

Ifølge Corriere dello Sport har 21-årige Isaksen et prisskilt på 4,5 millioner euro, hvilket svarer til omkring 33,5 millioner danske kroner.

Den pris lyder umiddelbart en anelse for billigt, da der stadig er næsten to år tilbage af kontrakten mellem Isaksen og FCM.

I indeværende sæson har Gustav Isaksen noteret sig for seks mål og en assist i 19 kampe.

Liverpool holder øje med Victor Nelsson

Ifølge det tyrkiske medie Fanatik har Liverpool igennem en lille måneds tid haft scouts til at holde øje med Victor Nelsson.

Mediet skriver, at Liverpool eksempelvis var på plads til Galatasarays hjemmebanekamp mod Konyaspor den 16. september, hvor formålet blandt andet var at se Nelsson an.

Liverpool har ifølge Fanatik også kig på Sacha Boey, Yunus Akgun og Kerem Akturkoglu fra Galatasaray, og mediet skriver, at Premier League-klubben ventes at fortsætte med at se de fire spillere an i løbet af efteråret.

23-årige Nelsson har i indeværende sæson noteret sig for otte kampe i Galatasaray.

Det har tidligere været fremme, at den tyrkiske klub forsøger at forlænge med den danske landsholdsstopper.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 13. runde

FT

MCI

3 - 1

BHA

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0