International -Rygtetid: James er få timer fra Napoli-skifte
2019-06-21 23:31:16
Foto: Getty Images

Rygtetid: James er få timer fra Napoli-skifte

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

James skifter snarest fra Real til Napoli

Columbianske James Rodriguez er lige nu til Copa America med sit landshold, men det har ikke fået snakken om den 27-årige midtbanespiller til at forstumme.

Det kan dog gøre meget snart, hvis man skal stole på troværdige Sky Sports Italia, som mener at vide, at James bliver offentliggjort som Napoli-spiller i de kommende timer.

Napoli og Real Madrid skulle være enige om en handel, hvor James skifter på en sæsonlang lejeaftale for omkring 37 millioner kroner, men med en købsoption næste sommer til en værdi af omkring 260 millioner.

Derudover afviser det italienske medie snak i spanske medier, om at Real Madrid skulle ønske en større pulje penge eller en permanent transfer.

Inter er enig med Sassuolo om Sensi-handel

I efteråret fik Sassuolos Stefano Sensi debut på det italienske landshold, og den vævre midtbanespiller har siden gjort det så godt, at han er blevet et varmt navn i Italien.

En af Sensis bejlere skulle være Inter, der, ifølge Gianluca Di Marzio, fredag har holdt møder med Sensis agent og Sassuolo.

Her skulle parterne være blevet enige om, at Inter betaler omkring 40 millioner for at låne Sensi med en købsoption på omkring 180 millioner kroner.

Intet er dog endnu meldt officielt ud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Marseille vil sælge Thauvin, Payet og Strootmann

Ligue 1-klubben Marseille kan stå foran en stor udrensning denne sommer for at leve op til de økonomiske spilleregler, som UEFA har udstukket gennem FFP.

Det skriver Sky Sports, der erfarer, at profiler som Florian Thauvin, Dimitri Payet, Kevin Strootmann og Morgan Sanson alle er emner, som Marseille er klar til at sælge, hvis det rette bud skulle komme.

Blandt andet vil klubben acceptere at bytte spillere for Thauvin, der for tiden meldes i Arsenals søgelys.

Også Payet kunne ryge tilbage til England, da Everton, Leeds og West Bromwich alle meldes interesserede i franske medier, men Payets løn er så tung, at den skulle skræmme potentielle købere.

Robin Olsen spøger i Bundesligaen

Artiklen fortsætter efter annoncen

Robin Olsen ligner en mand, der skal videre fra Roma denne sommer, og destinationen kan muligvis blive Werder Bremen.

Gazzetta dello Sport skriver således, at Bundesliga-klubben kan være på vej til at snuppe målmanden. Der skulle i hvert fald være interesse fra tyskerne, skriver mediet.

Mediet skriver videre, at Olsens lejr tidligere har forsøgt at vække interesse fra Premier League-klubber, men det skulle ikke have været muligt.

Den tidligere FC København-målmand skulle koste 10 millioner euro, hvilket besværliggør et salg. Corriere dello Sport skrev dog torsdag, at Roma er klar til at overveje et salg af keeperen.

Real går ind i kampen om Neymar

PSG-stjernen Neymar har været meldt på vej tilbage til Barcelona, men nu melder Real Madrid sig angiveligt ind i kampen om brasilianeren.

Ifølge flere spanske medier, blandt andet den Barcelona-baserede avis Mundo Deportivo, overvejer Real Madrid at byde cirka 970 millioner kroner plus enten James Rodriguez eller Gareth Bale for brasilianeren.

PSG har de seneste dage antydet, at klubben er klar til at sælge Neymar, som også selv skulle være interesseret i at forlade klubben, mens Real Madrid meldes interesseret i at sige farvel til både James Rodriguez og Gareth Bale.

Ifølge det brasilianske medie O Globo Esporte er det dog stadig Barcelona, som er favorit til at sikre Neymars underskrift.

Torsdagens rygter:

Rabiot er enig med Juventus om kontrakt

Den franske midtbanespiller Adrien Rabiot skulle angiveligt være på vej til at skrive kontrakt med de italienske mestre fra Juventus.

Flere forskellige italienske medier bringer torsdag historien om Rabiots forestående skifte, men de er uenige om, hvor langt parterne er.

Sky Sport Italia skriver, at Juventus er optimistiske omkring forhandlingerne, mens Sportitalias transferekspert Alfredo Pedullà fastslår, at Rabiot har givet sit ord på, at han vil afvise et tilbud fra Manchester United.

Pedullà var seneste blandt de første til at rapportere om Maurizio Sarris skifte til Juventus, og han mener, at mesterklubben har aftalt en femårig aftale med den snart forhenværende PSG-spiller, hvis kontrakt udløber denne sommer.

Ødegaard er tæt på Bayer Leverkusen

Martin Ødegaard har længe været sat i forbindelse med Bayer Leverkusen, og nu er han ifølge norsk TV2 landet i Tyskland, nærmere bestemt Düsseldorf.

Ødegaard skulle være sammen med sin far Hans-Erik og agent Bjørn Tore Kvarme, men det er endnu ikke helt sikkert, om der bliver tale om en lejeaftale eller et permanent skifte for Real Madrid-spilleren.

Leverkusens sportsdirektør Simon Rolfes har tidligere bekræftet, at man er interesseret i at tilknytte Ødegaard.

Serie A-klub jagter Braithwaite

Martin Braithwaite er tilbage i Middlesbrough efter endte lejeophold i Leganes, men danskeren ligner ikke en mand, der fortsætter i den engelske klub.

Nu har Serie A-klubben Sassuolo ifølge lokalavisen The Northern Echo meldt sig ind i kampen om at hente Braithwaite.

Getafe har tidligere været meldt interesseret i Braithwaite, der menes at koste mellem 45 og 60 millioner kroner.

Braithwaite har tidligere ytret, at han ikke kan se sig selv fortsætte i Middlesbrough, selvom den nye manager Jonathan Woodgate har sagt, at tavlen er visket ren i forhold til danskeren.

David Brooks er på blokken i Manchester United
Manchester United er i den seneste tid blevet sat i forbindelse med en del unge britiske spillere, og nu er turen kommet til den 21-årige offensivspiller David Brooks, skriver The Sun.

Den unge mand tørner lige nu ud for Bournemouth og har haft en stor første sæson i Premier League efter skiftet fra Sheffield United sidste sommer.

Manchester United skal dog op med den store pengepung, hvis det skal lykkes at få fingre i den unge komet.

Bournemouth er nemlig ikke særlig interesseret i at slippe Brooks, og derfor er prisen ifølge The Sun sat til omtrent 420 millioner kroner.

The Sun er kendt for at løbe med løse rygter, men det faktum, at Brooks er ung og britisk, stemmer godt overens med Uniteds øjeblikkelige strategi, og Brooks er formentlig som minimum på radaren i United – og sikkert også flere andre klubber.

Inter og Atletico jagter Bertrand
Ryan Bertrand har været stærkt kørende for Southampton i den seneste Premier League-sæson, og det har angiveligt fået andre europæiske klubber op af stolen.

Ifølge Daily Mail er både Atletico Madrid og Inter klar til at slå kløerne i den 29-årige venstreback, som har to år tilbage af sin kontrakt i Southampton.

Daily Mail, som ikke er blege for at løbe med løse rygter, mener at vide, at Southampton både i 2017 og 2018 afviste bud fra Manchester City, men at klubben nu er klar til at sælge.

Mediet skriver, at Southampton vil kræve omtrent 125 millioner kroner for Bertrand, men at hverken Atletico eller Inter er klar til at bruge så mange penge. De vil derimod være med, hvis prisen er på 85 millioner kroner.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Foto: Getty Images

20 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0