International -Rygtetid: Schalke-talent til lægetjek i Juventus
2020-08-26 23:49:31
Foto: Getty Images

Rygtetid: Schalke-talent til lægetjek i Juventus

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

McKennie til lægetjek hos Juventus

Ifølge Sky Sport Italias oplysninger skal 21-årige Weston McKennie til lægetjek i Juventus fredag.

Midtbanespilleren fra Schalke 04 skulle angiveligt være på vej til et udlån, som italienerne giver 21 millioner kroner for, mens aftalen kan blive permanent for yderligere 134 millioner.

Amerikaneren skulle efter sigende allerede være på vej til Torino for at få aftalen i hus.

I denne sæson har McKennie optrådt 32 gange for Schalke med tre mål og et enkelt assist til følge.

United får bud afvist på Monaco-stopper

Manchester United jagter ifølge franske RMC Sport den unge midterforsvarer Benoit Badiashile, som spiller i Monaco.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge mediet og dets anerkendte transferjournalist Mohamed Bouhafsi har United budt knap 190 millioner kroner på forsvarsspilleren, men det bud har Monaco afvist.

Bouhafsi mener at vide, at Monaco-træner Niko Kovac har meddelt klubbens sportslige ledelse, at den under ingen omstændigheder må sælge Badiashile.

Kilder i klubben fortæller ifølge Bouhafsi, at United kan glemme alt om Badiashile, med mindre klubben lægger et bud, som Monaco på ingen måde kan afvise, som det skete for nogle år siden med Anthony Martial.

Den 19-årige franskmand har spillet 47 kampe for Monaco. 

Fem Premier League-klubber jagter Brentford-profil

Brentford-stjernen Ollie Watkins er på blokken i flere større klubber, nærmere bestemt fem Premier League-klubber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Birmingham Live skriver, at Aston Villa er en del af ræset sammen med oprykkerne Leeds og West Bromwich. Tidligere har også Crystal Palace været meldt interesserede, og den linje er stadig varm, skriver avisen.

Sky Sports skriver derudover, at Fulham også har meldt sig ind i kampen om den 24-årige profils underskrift, og at klubben er i dialog med Brentford om stjernen.

Gårsdagens rygter:

Joachim A. på blokken i eks-klub

Joachim Andersen blev for et år siden den dyreste dansker i historien, da han skiftede fra Sampdoria til franske Lyon, men forsvareren er angiveligt på blokken igen i sin tidligere klub.

I hvert fald skriver den italienske avis Secolo XIX, at Sampdoria undersøger muligheden for at hente danskeren ind på en lejeaftale denne sommer.

Lyon er ifølge avisen åbne over for en handel, der involverer Joachim Andersen, men det kræver altså, at de økonomiske krav bliver mødt, lyder det.

Manchester City forbereder Messi-kup

Lionel Messi er angiveligt utilfreds med udviklingen i FC Barcelona og er åben for at forlade den spanske storklub, og det er ikke gået Manchester Citys næse forbi.

Ifølge ESPN undersøger Pep Guardiola og co. i øjeblikket, om det vil være muligt at hente Messi uden at bryde med Financial Fair Play-reglerne. City menes at være klar over, at det vil blive svært at få fat i Messi, men englænderne ønsker at være klar til at slå til, hvis muligheden opstår.

FC Barcelona ønsker angiveligt ikke at sælge Messi, men da argentineren blot har et år tilbage af sin kontrakt, vil han allerede til vinter kunne forhandle med interesserede klubber.

Tidligere har den italienske storklub Inter også været sat i forbindelse med Messi.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Foto: Getty Images

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0