International -Rygtetid: Leeds jagter Valencia-angriber
2020-08-21 14:12:31
Foto: Getty Images

Rygtetid: Leeds jagter Valencia-angriber

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Leeds jagter Valencia-angriber

Ifølge Sky Sports Italia journalisten Gianluca Di Marzio og Daily Mail er Leeds på udkig efter en angriber. 

Her skulle valget være faldet på Rodrigo fra kriseramte Valencia. 

Valencia skulle eftersigende være på jagt efter økonomisk forstærkning, da klubben er presset på pengepungen, efter det ikke bliver til europæisk deltagelse i den kommende sæson. 

Her skrev Marca fornyligt, at Valencia skulle spare 40 procent på lønbudgettet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Valencia skulle ifølge Daily Mail forlange 30 millioner euro for den spanske landsholdsangriber, men de melder ikke, om Leeds er parat til at betale det beløb. 

Sistos løn er i vejen for Superliga-skifte

Pione Sisto er sat i forbindelse med både FC Midtjylland og FC København på det seneste, men Celta Vigo-danskeren er et stykke fra en retur til Superligaen.

Sisto skal således acceptere en markant lønnedgang, hvis et skifte tilbage til Danmark skal blive en realitet, skriver El Desmarque, som mener, at Sisto tjener cirka en million euro - 7,5 millioner kroner - om året.

Både Celta og Sisto er dog interesserede i en afsked denne sommer, skriver mediet, for danskeren indgår ikke i træner Oscar Garcias planer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sisto har et år tilbage af sin kontrakt, og han har sågar solgt sit hus i Vigo og er i stedet flyttet på hotel.

Sisto har tidligere haft interesse fra flere udenlandske klubber, senest fra Portugal og Mexico, men han er altså angiveligt lun på en retur til Danmark.

Gårsdagens rygter:

Messi hælder fortsat til klubskifte

Ifølge normalt velinformede RAC1, der er en katalansk radiostation, så har Lionel Messi fortalt Ronald Koeman, at han fortsat hælder til et klubskifte. 

Rygterne om Lionel Messis exit begyndte efter 2-8-nederlaget mod Bayern München, hvor Esporte Interativo skrev, at argentineren ikke troede på det sportslige projekt. Det kan du læse mere om her.

Siden da er Quique Setien blevet fyret, og Ronald Koeman er blevet ansat, men uden det ifølge RAC1 har fået Messi til at skifte mening.

Koeman fortalte i går, at han skulle have en samtale med Messi om hans fremtid, og det skulle være den samtale, der nu er afholdt, hvor argentineren har fortalt sin nye træner, at han fortsat hælder til et exit.

Radiostationen har forholdt FC Barcelona historien, men de vil kun forholde sig til, at Messi fortsat er på kontrakt i klubben i yderligere et år. 

Leeds går efter Brighton-forsvarer

Premier League-oprykkerne fra Leeds har lagt endnu et bud på Brighton-forsvareren Ben White, som klubben havde på leje i den forgangne sæson. Det erfarer goal.com.

22-årige White spillede i Leeds på en lejeaftale i sidste sæson, og her var den engelske centerback fast mand på holdkortet.

Leeds-manager Marcelo Bielsa ønsker nu at tilknytte forsvarsspilleren på en permanent kontrakt, men klubben har indtil videre fået afvist to bud på ham. 

Nu har Leeds således tilbudt Brighton en transfersum på omkring 200 millioner kroner for White, der har kontrakt med The Seagulls indtil 2022.

FC København lurer på Pione Sisto

Den tidligere FC Midtjylland-profil Pione Sisto kan være på vej mod et opsigtsvækkende skifte til ulvenes guldrivaler fra FC København.

I hvert fald skriver den store spanske avis AS, at FCK har meldt sig ind i kampen om Sisto, der stadig har et år tilbage af sin kontrakt i Celta Vigo.

Celta er angiveligt klar på at sælge Sisto denne sommer, så det springende punkt ser ud til at være, om Pione Sisto selv er klar på at vende hjem til Danmark efter fire år i spansk fodbold.

FCM-direktør Claus Steinlein har for nylig udtalt, at Sisto er dyr, og at døren derfor er lukket på nuværende tidspunkt.

Tidligere har den portugisiske storklub Sporting CP været sat i forbindelse med 25-årige Sisto.

Thiago Silva nærmer sig Fiorentina

Efter otte år i PSG forlader Thiago Silva den franske hovedstadsklub denne sommer, og meget tyder på, at han vender tilbage til Serie A.

Her skulle Fiorentina nemlig været meget interesseret, og ifølge Corriere dello Sport har Thiago Silva valgt at takke ja til tilbuddet fra Viola.

Tidligere har Arsenal, Chelsea og AC Milan været sat i forbindelse med Thiago Silva, men det ser altså ud til, at den 35-årige brasilianer rykker til Fiorentina, hvor han kan blive holdkammerat med en anden rutineret herre i form af Franck Ribery.

Thiago Silva kom til PSG fra AC Milan i 2012 og har kontraktudløb hos franskmændene denne sommer.

Fulham jagter Gerard Pique

Efter FC Barcelonas voldsomme Champions League-exit mod Bayern München sagde aldrende Gerard Pique, at han var klar til at forlade klubben, hvis det var til Barcelonas bedste.

Det har engelske Fulham angiveligt tænkt sig at udnytte, og Premier League-oprykkerne menes at være kommet med et tilbud til Barcelona og Pique-lejren. Det skriver det peruvianske medie Libero, hvis troværdighed dog er ganske ukendt.

33-årige Pique har to år tilbage af sin kontrakt i Barcelona, hvor landsholdsstopperen har været siden 2008, da han skiftede til den spanske storklub fra Manchester United.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Foto: Getty Images

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0