International -Rygtetid: Roma nærmer sig Robin O.-afløser
2019-07-02 22:07:17
Foto: Getty Images

Rygtetid: Roma nærmer sig Robin O.-afløser

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker. 

Roma er tæt på Betis-keeper

Den tidligere FC København-målmand Robin Olsen er røget i unåde i Roma, hvor målmanden røg på bænken mod slutningen af sæsonen, og det formodes, at Olsen er på vej væk fra Serie A-klubben.

Det understreges af forlydender hos Sky Sport Italia, som mener at vide, at Roma er tæt på et køb af 24-årige Pau Lopez fra La Liga-klubben Real Betis.

Ifølge Sky Sport Italia skulle Roma være enig med målmanden, mens de to klubber arbejder på en handel til en værdi af 135 millioner kroner.

Pau Lopez kom til Betis sidste sommer på en fri transfer. Den 24-årige målmand har allerede spillet 100 kampe i La Liga og nåede i 2018 sin debut på det spanske landshold.

Barcelona vil lytte til Umtiti-bud på 375 millioner

Det spanske medie Sport melder tirsdag, at FC Barcelona kan være villige til at lytte på bud på spaniernes stærke franske midtstopper Samuel Umtiti.

Han er efter to stærke indledende sæsoner hos Barca gledet ud efter en skade, og må nu se Clement Lenglet være foran i køen som makker til Gerard Pique.

Med Umititis mindre rolle in mente kan Barcelona altså være villige til at lytte til klubber, som er interesserede i franskmanden, men Barca skal have op mod 375 millioner kroner, hvis et salg skulle blive aktuelt, skriver Sport.

Samme medie skriver, at Juventus og Manchester United har været meldt interesserede, men ingen af klubberne skulle have afgivet et bud endnu.

Bordeaux vil lokke Koscielny

Arsenals franske forsvarsspiller Laurent Koscielny kan være på vej tilbage til hjemlandet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det troværdige medie L'Equipe skriver, at Ligue 1-klubben Bordeaux vil have fingre i 33-årige Koscielny, som har et år tilbage af sin Arsenal-kontrakt.

Mediet skriver, at der har været kontakt mellem parterne i flere måneder, og forsvarsspilleren skulle være interesseret i at skifte.

Laurent Koscielny har spillet i Arsenal siden 2010.

Arsenal og Napoli slås om back

Arsenal har tidligere fået afvist et bud på Celtic-backen Kieran Tierney, men er stadig interesserede ifølge BBC, og nu får de konkurrence fra Italien. 

Ifølge Corriere dello Sport er Napoli således en 'seriøs' kandidat til den 22-årige venstreback, som har en stor beundrer i cheftræner Carlo Ancelotti. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Daily Mail vil Celtic have små 210 millioner kroner for den skotske landsholdsspiller. 

Bologna melder sig ind i Skov Olsen-kapløb

Spanske Sociedad har åbnet erkendt sin store interesse i FC Nordsjællands Andreas Skov Olsen, der dog også har været på tale i en lang stribe andre klubber, hvis man skal tro rygtestrømmen.

Nu melder gianlucadimarzio.com også Serie A-klubben Bologna meget interesseret i den 19-årige dansker, der kun har et år tilbage med FCN og derfor formentlig bliver solgt denne sommer.

Manchester United vil have Olmo

Manchester United har meldt sig ind i kampen om Dinamo Zagrebs spanske offensivspiller Dani Olmo, der scorede to gange undervejs i turnering, da Spanien for nyligt vandt U21-EM.

Det skriver det kroatiske medie Sportske Novosti, der også har snakket med Olmos agent uden at få en kommentar om United-rygtet.

United skal angiveligt op med 300 millioner kroner for 21-årige Olmo.

Fenerbahce byder på Zanka

Ifølge det tyrkiske medie Takvim har Fenerbahce snøren ude efter den danske landsholdsspiller Mathias Zanka Jørgensen. 

Tyrkerne har brug for defensiv forstærkning efter en skidt sidste sæson, og det er her danskeren er udset til at afhjælpe. 

Fenerbahce vil byde omkring 26 millioner kroner for 29-årige Zanka, der har et år tilbage af sin aftale med nedrykkede Huddersfield. 

Også Celtic har været meldt interesserede i den tidligere FCK-kaptajn. 

Mandagens rygter

Barca sætter Dembele til salg

Ifølge den normalvis ganske troværdige avis Kicker har FC Barcelona sat Ousmane Dembele til salg.

Kicker skriver, at Barcelona er tvunget af økonomiske omstændigheder, idet man gerne vil lande Neymar og Antoine Griezmann, hvilket ville sætte Barcelona på kant med FIFA i forhold til financial fairplay - hvis ikke andre spillere sælges.

Både PSG, Bayern München og Liverpool skal angiveligt være mulige destinationer for angriberen. 

Arsenal byder 330 millioner for Zaha

Arsenal har ifølge det normalvis troværdige medie Sky Sports lagt et bud på 330 millioner kroner på bordet foran den sportslige ledelse i Crystal Palace for at lokke klubben til at sælge angriberen Wilfried Zaha.

Sky Sports har talt med ivorianerens bror, Judicael, som afslører, at Wilfried Zaha længe har ønsket at spille for The Gunners.

- Wilfried vil altid have den største respekt for Crystal Palace og deres fans, og al deres støtte har betydet alt for ham. Men det er min brors drøm at spille for Arsenal, siger broderen til Sky Sports. 

Bournemouth jagter Billing

Premier League-klubben Bournemouth har i manager Eddie Howe en beundrer af danske Philip Billing. 

Det skriver engelske Mirror på sin transferblog og tilføjer, at Howe muligvis snart lægger et bud på den 23-årige midtbanespiller, der selv har proklameret, at han gerne vil videre efter nedrykningen til Championship. 

Arsenal forhandler med Brahimi

Arsenal forhandler lige nu med fransk-algeriske Yacine Brahimi, hvis aftale med FC Porto er udløbet mandag efter fem år i klubben.

Det fortæller kilder til Sky Sports.

Arsenal er dog et stykke fra at være enige med den 29-årige offensivsspiller om de personlige vilkår, beretter Sky Sports.

Yacine Brahimi, der spiller for det algeriske landshold, scorede 13 mål og lavede ni assist for FC Porto i 49 kampe sidste sæson.

Eriksen er Real Madrids tredjevalg

Real Madrid er interesseret i den danske midtbanekreatør Christian Eriksen, men kun hvis det ikke lykkes at få fat i Paul Pogba eller Donny van de Beek.

Det skriver den spanske avis Marca, der plejer at have en vis indsigt i arbejdsgangene hos den spanske storklub.

Marca skrev lørdag, at Tottenhams formand, Daniel Levy, har været i kontakt med Real Madrids direktør, Jose Angel Sanchez, for at tilbyde Zinedine Zidanes mandskab muligheden for at købe den danske profil denne sommer. Til tilbudte pris skulle angiveligt være 525 millioner kroner.

Fyens Stiftstidende skrev fredag, at Christian Eriksen skulle have orienteret sig på det boligmarkedet i Madrid, hvilket kunne antyde et forestående skifte til den spanske hovedstad.

Christian Eriksen har også tidligere denne sommer udtalt, at det var på tide at prøve noget nyt, hvis en større klub meldte sig.

Han har et år tilbage af sin kontrakt med Tottenham og ønsker angiveligt ikke at forlænge aftalen yderligere.

United enige med La Liga-bomber

Manchester United har angiveligt forhandlet de personlige vilkår på plads med den storscorende Sevilla-angriber Wissam Ben Yedder, der i sidste sæson lavede 30 mål.

Det skriver avisen La Colina de Nervion, der følger Sevilla tæt.

Wissam Ben Yedder er udset til at skulle afløse Romelu Lukaku, der meldes på vej til Inter.

Ifølge den spanske avis er det dog langt fra sikkert, at det er Manchester United, der løber med den attraktive franskmand med de tunesiske rødder. Barcelona og PSG er således angiveligt også i dialog med Sevilla om et muligt skifte, mens Sevillas sportsdirektør Monchi kæmper for at beholde stjernen med løfter om en ledende rolle på holdet.

Sidstnævnte kan dog godt vise sig at blive en særdeles svær opgave. Sevilla-topscoreren har for nyligt udtalt, at han gerne vil prøve sig selv af i en større klub.

- Jeg drømmer om at spille på det højeste niveau i verdens største klubber og spille side om side med verdensklassespillere, lød det fra Ben Yedder ifølge ABC De Sevilla.

28-årige Wissam Ben Yedder, der har lavet 70 mål i 138 kampe for Sevilla, har angiveligt en frikøbsklausul på omkring 300 millioner kroner. Kontrakten løber til sommeren 2021.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Foto: Getty Images

17 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0