International -Rygtetid: Sol Campbell i spil til managerjob
2019-10-05 16:32:00
Foto: Getty Images

Rygtetid: Sol Campbell i spil til managerjob

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Sol Campbell i spil til managerjob

League One-klubben Southend har haft den svenske legende Henrik Larsson til samtale omkring klubbens ledige managersæde. 

Men i følge Sky Sports er også en anden tidligere topsspiller aktuel. 

Mediet skriver således, at den tidligere Arsenal- og Tottenham-profil Sol Campbell ligesom Larsson har været til samtale i Southend. 

Campbell har trænererfaring fra ti måneder i League Two-klubben Macclesfield. 

Manchester United bejler til mexicansk komet

Den 20-årige angriber Jose Macias er efter et forrygende 2019 for Club Leon kommet på ønskelisten i flere europæiske klubber. 

Ifølge mexicanske Terreno De Juego har Manchester United, Betis og FC Köln således snøren ude efter angriberen. 

Tidligere har dokumentaren Inside Dortmund også afsløret, at klubben holder øje med med Jose Macias. 

Barcelona snakker med succestræner 

Barcelona ser ud til at være fundet tilbage på sporet med tre sejre i rap, men klubben kigger sig stadig omkring efter en mulig ny cheftræner. 

Ifølge argentinske Primera Tapa har repræsentanter fra Barcelona således været i kontakt med River Plates succestræner Marcelo Gallardo. 

Indtil videre har 43-årige Gallardo takket for interessen, og han fokuserer nu fuldt ud på opgaver i River Plate, skriver mediet.

Real Madrid kigger på 16-årig Rennes-komet

Det spanske medie Marca, der har fingeren på pulsen i de spanske storklubber, skriver torsdag, at Real Madrid skulle have tilføjet 16-årige Eduardo Camavinga til ønskesedlen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den purunge midtbanespiller har startet i alle otte Ligue 1-kampe i indeværende sæson for Rennes, og hans præstationer har fået storklubberne til at spærre øjnene op.

16-årige Camavinga blev Rennes' yngste spiller nogensinde, da han fik sin debut for førsteholdet i december 2018, hvor han blot et måned forinden var fyldt 16 år.

Ligue 1-kometen er nu en måned fra sin 17-årsfødselsdag, og Real Madrid skulle angiveligt være interesseret i at hente Camavinga til klubbens Castilla-hold som en start.

Marchisio annoncerer sit karrierestop

33-årige Claudio Marchisio holder torsdag pressemøde på Allianz Stadium i Torino, hvor den rutinerede midtbanespiller vil annoncere sit næste træk i karrieren.

Marchisio forlod Zenit i sommerens løb, og han har siden været uden klub, men i Italien spekuleres der i, at Marchisio ikke finder sig en ny klub. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det bliver i stedet et karrierestop, som Marchisio torsdag vil annoncere, skriver La Gazzetto dello Sport, der beretter, at Marchisio har så store problemer med sit knæ, at han ikke kan fortsætte.

Avisen skriver dog, at han, som Andrea Barzagli har gjort det, muligvis også kunne fortsætte i en rolle i Juventus' stab.

Marchisio har spillet 389 kampe for Juventus, som han forlod i september 2018.

Barcelona har forgæves jagtet Inter-profil

Barcelona har to gange forsøgt at hente den hollandske landsholdsspiller Stefan De Vrij til klubben. 

Det skriver italienske Calciomercato. 

I januar 2018 havde De Vrij kun et halvt år tilbage af sin kontrakt med Lazio og måtte snakke frit med sine bejlere. Barcelona bød sig til, men hollænderen endte med at tage til Inter. 

Igen i sommer forsøgte Barcelona at hente 27-årige De Vrij, men igen var svaret nej tak. Denne gang var det Inters nye cheftræner Antonio Conte, der afviste spanierne, inden det blev til et officielt bud. 

Brandvarm Slimani koster 85 millioner kroner

Lejesvenden Islam Slimani er kommet forrygende for land fra Monaco i Ligue 1 med fire mål og fire assists i hans første fem kampe. 

France Football skriver nu, at Monaco har sikret sig en købsoption på Leicester-angriberen, og den lyder på 85 millioner kroner. 

Leicester betalte i 2016 Sporting 225 millioner kroner plus bonusser for Slimani, der står noteret for 13 mål i 46 kampe for englænderne. 

Flere toptrænere spøger i Milan

Milan har blot hentet seks point i seks kampe i den nye sæson, og presset er derfor enormt på cheftræner Marco Giampaolo, der blev ansat i sommer. 

Paolo Maldini, der er teknisk direktør i Milan, har understreget, at resultaterne er utilfredsstillende, men Giampaolo fortjener også tid til at rette op på tingene. 

Ikke destomindre er de italienske medier fyldt med historier om mulige afløser for Giampaolo. 

Klubbens tidligere træner Massimiliano Allegri bliver nævnt i flere medier, selv om han er i gang med et sabbatår efter bruddet med Juventus, ligesom Luciano Spalletti en oplagt kandidat. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport er også de tidligere Roma-trænere Rudi Garcia og Claudio Ranieri på emnelisten, mens Tuttomercatoweb skriver om kontakt til den tidligere Milan-bomber Andrei Shevchenko, der nu er landstræner i Ukraine. 

Pione Sistos træner er tæt på en fyreseddel

Celta har fået en skidt start på den nye sæson trods fine sommerindkøb, og senest leverede holdet uden en vraget Pione Sisto en blodfattigt indsats i 0-2-nederlaget hos Eibar. 

Ifølge Marca kan de dårlige resultater meget vel koste cheftræner Fran Escriba jobbet, selv om klubben så sent som maj gav ham en ny toårig aftale. 

Præsident Carlos Mourino har indkaldt til bestyrelsesmøde, og det skal her afgøres, at Escriba skal fortsætte eller have sparket. 

Sisto var søndag vraget til kamptruppen efter at have fået indhop i de seneste tre kampe. 

Sidste uges rygter: 

Schalke og Wolfsburg overvejer Jose Mourinho

Portugisiske Jose Mourinho er uden job, siden han for snart et år siden blev fyret i Manchester United, men nu melder to tyske klubber sig angiveligt på banen.

Den tyske avisen Bild erfarer nemlig, at Schalke og Wolfsburg begge har vist interesse i Mourinho, der tidligere på sommeren har afvist at overtage trænersædet i Sporting.

Sunday Times mener dog, at Mourinho hellere vil se tiden an, da han drømmer om at gøre comeback i Real Madrid, hvor Zinedine Zidane i øjeblikket kæmper med at få tingene til at fungere.

Hammers-profil koster 840 millioner kroner

Både Manchester United og Manchester City er interesserede i West Hams engelske landsholdsspiller Declan Rice, skriver avisen Express. 

Det har fået West Ham til at smække et prisskilt på ikke mindre end 840 millioner kroner på den alsidige defensivspiller, meddeler mediet. 

20-årige Rice har kontrakt med West Ham til sommeren 2024. 

Danskertrios træner er på vippen

Genoa har fået en blandet sæsonstart i Serie A, og Lukas Lerager, Lasse Schöne og Peter Ankersens cheftræner er nu på vippen.

La Gazzetta dello Sport skriver således, at Aurelio Andreazzoli har fået de kommende kampe mod Lazio og Milan til at rette op på tingene, ellers bliver han udskiftet.

Andreazzoli erstattede i sommer Cesare Prandelli på Genoa-bænken, og klubben har angiveligt en liste med mulige afløser, og her topper den tidligere Udinese- og Crotone-træner Davide Nicola.

Manchester United genoptager Eriksen-jagt til januar

Denne sommer var Christian Eriksen angiveligt en eftertragtet herre i Manchester United, men det endte som bekendt ikke med et skifte.

Det betyder dog ikke, at United har opgivet den danske landsholdsspiller, der har kontraktudløb i Tottenham om knap et år.

Fredag skriver normalt velinformerede goal.com nemlig, at United i vinterens transfervindue vil forsøge sig endnu en gang. Mediet skriver dog, at Eriksen foretrækker et skifte til La Liga, hvor særligt Real Madrid har været nævnt som mulig destination.

Netop Real Madrid menes at være interesserede i Paul Pogba, og United ser angiveligt Eriksen som en mulig afløser for franskmanden.

Allegri kan blive Pochettino-afløser i Tottenham

Det italienske medie Calciomercato.com mener at vide, at Real Madrid vil forsøge at sætte neglene i Mauricio Pochettino, hvis de spanske giganter ender med at fyre Zinedine Zidane.

De engelske tabloidaviser, hvis pålidelighed er begrænset, skriver torsdag, at man Tottenham Hotspurs har øjnene rettet mod en italiensk afløser, hvis Pochettino tager til Real Madrid.

De engelske medier skriver, at den tidligere Juventus-træner Massimiliano Allegri er udset som ny mand på managerposten i London, hvis Eriksens argentinske træner forlader Spurs-skuden.

Boca Juniors er klar med bud på Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic har siden skiftet til den amerikanske liga MLS fortsat sin utrolige målscoring, og den vil argentinske Boca Juniors gerne være i besiddelse af.

Spanske AS skriver onsdag, at den argentinske storklub er klar med til at afgive et officielt bud på Ibrahimovic til LA Galaxy, efter spillerens agent Mino Raiola skulle have tilbudt spilleren til klubben.

Boca Juniors-formanden Daniel Angelici og sportsdirektør Nicolas Burdisso skulle have givet grønt lys i forhold til at prøve at hverve den svenske angriber.

AS spekulerer i, at et køb af Ibrahimovic kan stille de to herrer godt forud for et kommende præsidentvalg i klub.

Beckhams Miami jagter tidligere Real Madrid-træner

Argentinske Santiago Solari havde en periode som Real Madrids cheftræner i sidste sæson, hvilket gav 22 sejre, to uafgjorte og otte nederlag. 

Han blev mod slutningen af sæsonen fyret for at give plads til Zinedine Zidane, men nu er han måske snart i job igen. 

Ifølge The Athletic er Solari således øverst på ønskelisten i den kommende MLS-klub Inter Miami, der har den engelske legende David Beckham som en af ejerne. 

Rabiot surmuler på Juventus-bænken

Juventus snuppede i sommer den franske midtbanespiller Adrien Rabiot på en fri transfer, efter han havde haft et skidt brud med PSG. 

Rabiot spillede 28 minutter som indskifter i sæsonpremieren mod Parma, men har siden tilbragt fire gange 90 minutter som bænkevarmer. 

Det har ifølge Calciomercato gjort den 24-årige Rabiot sur og utålmodig, men endnu har hverken han eller hans agent/mor Veronique Rabiot udtalt sig om situationen. 

Barcelona har ikke opgivet Napoli-profil

FC Barcelona og Real Madrid blev i sommerens transfervindue sat i forbindelse med Napolis Fabian Ruiz, og førstnævnte er tilsyneladende fortsat interesseret.

Medierne Gazzetta dello Sport og Mundo Deportivo skriver nemlig, at Barcelona-sportsdirektør Eric Abidal søndag overværede Napolis kamp mod Lecce for at kigge nærmere på den spanske midtbanespiller.

Den officielle forklaring fra Barca lyder, at klubben kigger på mulighederne for at lave et samarbejde med Lecce, men aviserne mener altså, at besøget handlede om mere end det.

Fabian Ruiz, der gjorde sig positivt bemærket ved at score til 3-0 i Napolis 4-1-sejr, blev i sommer kåret som turneringens bedste spiller ved U21-EM.

Everton ser nærmere på Yussuf Poulsen

Yussuf Poulsen har gennem en række sæsoner vist god form i Bundesligaen, og det har Premier League-klubben Everton således også bemærket.

For Everton-manageren Marco Silva har, ifølge Express, angiveligt sendt sine talentspejdere til Leipzig for at lave en grundig rapport på landsholdsangriberen.

Mediet skriver, at Everton også så nærmere på Yussuf Poulsen i løbet af sidste sæson, hvor liga-konkurrenterne Newcastle også meldes interesserede i den 25-årige dansker.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Foto: Getty Images

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0