2022-07-03 23:15:46

Rygtetid: Lopetegui lokker Isco

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

NEW

5 - 1

GAT

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet. 

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Isco vælger mellem Sevilla-klubber

Isco takker af i Real Madrid denne sommer efter 10 år i klubben, men selvom det ikke er blevet til mange spilleminutter de seneste par sæsoner, er midtbanespilleren stadig en eftertragtet vare på markedet.

Isco har længe flirtet med Betis, men ifølge Sport er forelskelsen aftaget på det seneste. Det skyldes først og fremmest, at Betis slås med en stram økonomi, som ikke giver meget luft i budgettet til at honorere Iscos krav.

I stedet hælder 30-årige Isco mod at tage til rivalerne Sevilla, hvor han er fristet af muligheden for at spille under Julen Lopetegui, som han også har haft både i Real Madrid og på det spanske landshold.

Newcastle vil låne Chelsea-angriber

Armando Broja imponerede stort i sin tid i Southampton i sidste sæson, men nu er angriberen tilbage i Chelsea.  

Og der er stor interesse for angriberen. Tidligere har der været rygter om, at West Ham har afgivet et stort bud på angriberen, men London-klubben kan nu få konkurrence om spidsangriberen.  

Sky Sports skriver nemlig, at Newcastle er interesseret i at hente ham til klubben på en låneaftale.  

Chelsea skulle dog angiveligt ikke have taget en beslutning om angriberens fremtid, og derfor vil de se tiden an, før de tager en beslutning om et eventuelt salg eller udlån.  

Southampton meldes også interesseret i at hente ham igen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Rygtetid: Lopetegui lokker Isco
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Juventus vil af med løntung Arthur - Håber Arsenal byder

I vintertransfervinduet var Arsenal kædet sammen med Arthur fra Juventus.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skiftet blev aldrig til noget, men nu skriver mediet Calciomercato, at de håber, at Arsenal igen vil vise interesse og byde på brasilianeren.  

Årsagen skulle være, at Arthur er meget løntung, og de penge vil den italienske klub godt bruge anderledes.

Juventus skulle både være åbne for et permanent salg og et lån.  

Arthur spillede i sidste sæson 20 kampe i Serie A. Han kom ikke på måltavlen en eneste gang. 

Manchester United har lagt et bud på Ajax' Martinez

Det ser ud til, at Erik ten Hag forsøger at få nogle velkendte ansigter med sig til Manchester United.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tidligere har det været fremme, at United ville forberede et bud til Ajax, så de kunne hente Lisandro Martinez, og det har de angiveligt allerede sendt afsted mod Amsterdam.

Ifølge De Telegraafs Mike Verweij skulle Manchester-klubben nemlig have lagt et bud på 45 millioner euro for at hente Martinez til England. Det svarer til knap 335 millioner kroner.

United skal dog nok vende tilbage med et højere bud, fordi Ajax vil efter sigende ikke acceptere et bud på under 372 millioner kroner.

Martinez vil dog meget gerne til Manchester United, har The Athletic tidligere erfaret, da argentineren gerne vil arbejde sammen med ten Hag igen.

Den 24-årige midtstopper har kontrakt med Ajax frem til sommeren 2025.

Gårdagens rygter

Monza jagter store profiler

Silvio Berlusconis Monza er rykket op i Serie A og har allerede forstærket sig med blandt andre Stefano Sensi fra Inter.

Klubben med Christian Gytkjær på kontrakt har tilsyneladende kæmpe ambitioner på transferfronten.

Italienske Sky skriver, at Monza har taget kontakt til agenterne for Paulo Dybala og Mauro Icardi i jagten på nyt blod til offensiven.

Dybala er kontraktfri efter udløb i Juventus, mens Icardi har to år tilbage af sin aftale i PSG, og Monza skulle altså forsøge at lokke dem til.

Den spanske avis Sport skriver, at Monza desuden er interesseret i Barcelona-forsvareren Oscar Mingueza, som catalanerne angiveligt er klar til at sælge.

Fiorentina lurer på Simon Kjær

33-årige Simon Kjær er endelig ved at være klar igen efter sin langvarige skade, og nu sættes han pludselig i forbindelse med Fiorentina.

Det er det italienske medie La Nazione, som skriver, at Fiorentina er lune på Kjær.

Det vides dog ikke, om AC Milan er villige til at slippe den danske landsholdskaptajn, der har kontrakt til 2024 i Milan.

Manchester United forbereder bud på Lisandro Martinez

Ajax-stopperen Lisandro Martinez er på blokken i flere Premier League-klubber, og især Manchester United menes at have et godt øje til argentineren.

Transferjournalisten Fabrizio Romano skriver, at United i øjeblikket forbereder et bud på den 24-årige forsvarsspiller, der står højt på Erik ten Hags ønskeliste.

Arsenal er dog også med i kampen og er angiveligt også særdeles interesserede.

Ajax har kontrakt med Lisandro Martinez til 2025.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

NEW

5 - 1

GAT

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0