2022-03-12 11:19:00

Sammenligner Gerrard med Wenger: Er rolig

Aston Villa-målmand Emiliano Martinez er meget imponeret af Steven Gerrard, som har visse ligheder med den tidligere Arsenal-manager Arsene Wenger.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

WHU

2 - 1

AVL

Siden november måned har Steven Gerrard haft ansvaret for Premier League-mandskabet fra Aston Villa, hvor han blandt andet står i spidsen for keeper Emiliano Martinez.

Den argentinske keeper har været meget imponeret af Gerrard i englænderens første tid i klubben, og Martinez kan faktisk se visse ligheder mellem Gerrard og Arsene Wenger.

Martinez havde nemlig Wenger i sin tid hos Arsenal, og Gerrards tilgang til tingene sender tankerne hen mod franskmanden.

- Han er meget stille og rolig. Men når han taler, lytter vi. Han minder mig lidt om Arsene Wenger, som jeg havde i Arsenal.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Sammenligner Gerrard med Wenger: Er rolig
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

- Han taler nemlig ikke så meget. Men når han gør det og giver os instruktioner før kampene, er han meget fremadrettet, og vi ved præcis, hvad vi skal gøre. 

- Hans tilstedeværelse får os til at respektere ham og følge hans planer og idéer. Og så har han også gode folk i sin trænerstab, hvilket gør hans arbejde lettere, fortæller Emiliano Martinez til Sky Sports.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Steven Gerrard har stået i spidsen for Aston Villa i 17 kampe, hvor det er blevet til otte sejre, to uafgjorte og syv nederlag.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

WHU

2 - 1

AVL

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0