Serie A -Sarri: Juventus er ikke færdige med at handle
2019-07-21 22:01:02
Foto: Getty Images

Sarri: Juventus er ikke færdige med at handle

Maurizio Sarri siger ifølge Football Italia, at Juventus ikke er færdige på transfermarkedet endnu, selv om klubben allerede har været yderst aktive.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Juventus har været yderst aktive på transfermarkedet denne sommer, hvor Matthijs de Ligt, Aaron Ramsey, Adrien Rabiot, Luca Pellegrini, Gianluigi Buffon og Merih Demiral er kommet til klubben.

Det betyder dog ikke, at de italienske mestre er færdige med at forstærke sig - eller tage afsked med spillere. Det siger cheftræner Maurizio Sarri ifølge Football Italia.

- Vi har mange spillere på enkelte positioner, mens vi har færre på andre. Men i snakker om en situation, hvor jeg har syv skadede spiller og fem, der endnu ikke er vendt tilbage fra landsholdet.

- Jeg tror, at klubben - mellem nu og afslutningen af transfervinduet - kommer til at foretage sig noget i forhold til spillere, der kommer ind. Men vi kommer også til at gøre noget i forhold til spillere, der forlader os. 

- Vi har så mange spillere lige nu, at vi er nødt til at holde to eller tre ude af vores Champions League-trup. Så vi er helt sikkert nødt til at gøre noget. siger han ifølge mediet.

Det italienske transfervindue smækker i den 23. august.


Foto: Getty Images

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0