Serie A -Sassuolo klar til at sælge ombejlet profil
2019-07-18 19:06:02
Foto: Getty Images

Sassuolo klar til at sælge ombejlet profil

Pol Lirola kan få sit ønskede skifte væk fra Sassuolo, hvis det rette tilbud kommer. Det siger sportsdirektør Giovanni Carnevali ifølge Football Italia til La Gazzetta di Modena.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den spanske højreback Pol Lirola har leveret på et højt niveau hos Sassuolo, siden den 21-årige back kom til klubben fra Juventus.

Det har ført til rygter om et skifte til en større klub, hvor blandt andre Napoli og Atletico Madrid har været kædet sammen med ham, og midt i juni bekræftede han selv, at han ønsker et skifte denne sommer.

Det får han også lov til, hvis det rette tilbud kommer. Det siger sportsdirektør Giovanni Carnevali, der endnu ikke har haft mulighed for at tale med backen, som fortsat er på ferie, ifølge Football Italia til La Gazzetta di Modena.

- Jeg har hørt fra mange kilder, at han vil væk – så meget, at han allerede har opsagt sin lejlighed i byen. Hvis en spiller ikke har den rette motivation, så er der ikke brug for ham i Sassuolo, siger han.

- Men det kræver, at vi kan sælge under de rette betingelser. Det er vores krav. Vi giver ikke spillere væk. Sassuolo er en dyr klub at købe fra, siger han.

Pol Lirola har spillet 93 kampe for Sassuolo, siden han kom til Serie A-klubben. Han var for nylig med det spanske U21-landshold med til EM, hvor det blev til én kamp og 45 minutter på banen.


Foto: Getty Images

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0