2021-07-02 07:32:05

Schick om Golden Boot: Holdet er vigtigere

Tjekkiets topscorer Patrik Schick tænker ikke på at vinde topscorerprisen ved EM, for holdets succes er det vigtigste, siger angriberen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Patrik Schick kæmper for at blive topscorer ved EM, hvor han har scoret fire kasser indtil videre, hvilket er én færre end Cristiano Ronaldo, der er elimineret sammen med Portugal.

Den tjekkiske angriber, der lørdag står over for Danmark, tænker dog ikke ret meget over at vinde Golden Boot ved dette EM.

- Det er ikke noget stort tema for mig. Det vigtigste er holdets succes. Mit måler ikke at vinde Golden Boot, men at hjælpe mit hold komme så langt som muligt. Jeg er ikke interesseret i, hvor mange mål jeg har scoret til sidst, siger Schick ifølge uefa.com.

De tjekkiske medier sammenligner Schick med Milan Baros, der scorede fem mål ved EM i 2004 og vandt Golden Boot ved slutrunden.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM -Schick om Golden Boot: Holdet er vigtigere
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Holdkammerat Vladimír Coufal er varsom med at sammenligne, men han håber, at Schick tager topscorerprisen.

- Det er svært at forholde sig til, for Patrik er en mere teknisk spiller. Han forbereder sig mere i hans tilgang til at afslutte, men Milan Baros var en enestående spiller også, og han vandt Champions League.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men vi ønsker alle, at Schick vinder Golden Boot. Hvis han vil være topscorer, må han score et mål mere. Og hvis vi ikke indkasserer mål, vil vi så samtidig være i semifinalerne, så det ville være fedt, siger Coufal.

25-årige Schick scorede to mål mod Skotland og ét mod Kroatien og Holland.

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0