2021-11-15 19:45:13

Schmeichel åbner for skifte: Ikke for pengene

Kasper Schmeichel siger i et interview, at han tror, at han helt sikkert skal prøve at spille et andet sted i karrieren, inden han stopper.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kasper Schmeichel har forud for mandag aftens landskamp mod Skotland deltaget i et interview med Discovery+, hvor Thomas Gravesen og Kasper Marker snakker med landsholdets målmand.

Her snakker han om sin karriere og ambitioner, hvor han blandt andet fortæller, at han regner med at skulle videre til en anden klub, inden han afslutter sin karriere.

Tidligere har han fortalt, at han føler, at han ikke har fået nok landskampe, men der er også et behov for flere Champions League-kampe, som den danske landsholdskeeper blot har fået otte af indtil videre.

- Det skal siges, at når jeg kigger tilbage og en dag er færdig, så er det ikke at have spillet nok Champions League, det nager mig og vil altid gøre det, indtil det sker igen, for det skal det gøre, og det vil det gøre, udtaler Schmeichel til Discovery+.

Muligheden for et skifte til en anden klub, mener den danske målmand, er besværlig, fordi der kun findes en 12-13 klubber, der kunne være interessante for ham, og de er alle sammen besat med yngre keepere på længere kontrakter.

Derfor skal der åbne sig en plads for den 35-årige danske keeper.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Schmeichel åbner for skifte: Ikke for pengene
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han vurderer imidlertid alligevel, at han helt sikkert tror, at han kommer til at skifte klub i fremtiden – og ikke bare for hyggens skyld.

- Det er en kompleks situation, men jeg tror helt sikkert, at inden jeg stopper, så skal jeg også prøve at spille et andet sted, forklarer Schmeichel og siger videre om et fremtidigt sted at spille.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er meget åben. Det behøver ikke at være for penge eller noget som helst. Jeg skal vælge det, fordi at det er det rigtige, fordi at det er et sted, der vil noget.

- Jeg kommer aldrig til at tage et sted hen, hvor jeg bare skal nyde livet, det kan jeg ikke forestille mig.

Schmeichel er imidlertid ikke utilfreds, med det han har opnået i karrieren – han er bare sulten efter mere stadig.

- Lige nu har jeg alt, hvad jeg nogensinde har drømt om – men jeg vil stadig have mere, siger Schmeichel.

Schmeichel har været i Leicester siden 2011.

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0