2022-08-03 21:13:15

Schmeichel om 11 Leicester-år: Har været mit hjem

Kasper Schmeichel fortæller ovenpå sit skifte til Nice, at han i løbet af de 11 år i Leicester har følt klubben og byen som sit hjem. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kasper Schmeichel er onsdag aften blevet præsenteret i franske Nice, hvor karrieren nu skal fortsætte efter 11 år i Leicester. 

Det har naturligvis ikke været en let beslutning for den danske landsholdsmålmand, som i en tråd på Twitter takker klubben og sætter lidt ord og billeder på sin tid i den engelske Premier League-klub. 

- Efter 11 utrolige sæsoner har jeg taget den svære beslutning at forlade Leicester, indleder Schmeichel på sin Twitter og fortsætter. 

- Det har været mere end bare en klub for mig, det har været et sted, hvor jeg har fået livslange venner og minder - det har været mit hjem. Jeg ønsker at dele nogle af mine favoritøjeblikke med jer alle sammen. 

Herefter følger billeder af triumferne, som den danske keeper har været med til at opleve undervejs med blandt andet en Premier League- og FA Cup-titel. 

Afslutningsvis tweeter danskeren, at det også er folkene i kulisserne og fansene, der har gjort tiden speciel. 

- 11 sæsoner... Gjort så specielle af folkene bag scenen, dem på banen sammen med mig og af fansene. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeres støtte har været fantastisk, og jeg er virkelig taknemmelig for hver eneste af jer. Tak, og jeg vil se jer alle sammen snart igen. Kasper. 

35-årige Schmeichel kommer med skiftet til Nice trods de mange år i Leicester til sin tiende klub i karrieren. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0