2021-02-11 20:56:31

Seks på stribe: Bayern tog også VM-titlen

Suveræne Bayern München vandt VM for klubhold med en 1-0-sejr over mexicanske Tigres UANL. Benjamin Pavard blev matchvinder.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Klub-VM - finale

FT

BMU

1 - 0

TIG

59'
1 0
Benjamin Pavard
Mål

VM-finalen for klubhold blev spillet torsdag på Education City Stadium i Qatar. 

Her mødte de regerende Champions League-vindere fra Bayern München deres sydamerikanske modstykke i form af mexicanske Tigres UANL.

Hele 12.000 tilskuere havde fået lov at komme ind på stadionet i Qatar for at se stjernerne, en uvant oplevelse for spillerne i disse tider. 

Bayern München var uden Thomas Müller, der var blevet testet positiv for COVID-19 forud for kampen, mens Jerome Boateng var taget hjem af personlige årsager.

Det mest kendte navn hos modstanderne fra Tigres var den tidligere franske landsholdsangriber André-Pierre Gignac, der har slået sine folder i Mexico i en årrække.

Efter 18 minutter troede Bayern-spillerne, at de havde bragt sig tættere på VM-titlen, men Joshua Kimmichs scoring blev annulleret, da Robert Lewandowski var offside.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM for klubhold -Seks på stribe: Bayern tog også VM-titlen
Foto: Getty Images

Bayern München var som ventet i førersædet, men Tigres lod sig ikke lige tæmme og holdt stillingen til pausen.

Tyskerne øgede imidlertid tempoet efter pausen, hvilket gav resultat efter et kvarter, da franskmanden Benjamin Pavard bragte Bayern München foran.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Igen så det ud til, at målet skulle annulleres, men videobillederne viste, at Lewandowski denne gang havde holdt sig på den rigtige side: 1-0 til Bayern München.

Tigres formåede ikke for alvor at true modstandernes mål efterfølgende, og således endte kampen med Pavard som matchvinder.

Dermed har Bayern München vundet seks trofæer på stribe i form af Bundesligaen, DBF Pokal, Champions League, den tyske og europæiske Super Cup og nu VM for klubhold.

Bronzen gik til egyptiske Al Ahly, som i kampen om tredjepladsen slog brasilianske Palmeiras i straffesparkskonkurrence efter 0-0 i ordinær og forlænget spilletid.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Klub-VM - finale

FT

BMU

1 - 0

TIG

59'
1 0
Benjamin Pavard
Mål

28 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0