2020-12-05 15:55:19

Sent straffespark kostede VFF-sejr på Amager

I en hæsblæsende afslutning kom Viborg foran 1-0, inden Fremad Amager udlignede til 1-1 på et sent straffespark. Sebastian Grønning nettede for Viborg, mens Lukas Engel sikrede point for Fremad Amager.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 14. runde

FT

FAM

1 - 1

VFF

83'
0 1
Sebastian Grønning
Mål
90'
1 1
Lukas Engel
Mål på straffe

Lørdag eftermiddag var der lagt op til et offensivt festfyrværkeri i 1. division, da Fremad Amager tog imod topholdet Viborg.

De to hold var nemlig rækkens mest scorende hold i sæsonen inden kampen, men allerede inden startfløjtet kunne Viborg-tilhængere gyse lidt, da topscorerne Jakob Bonde og Sebastian Grønning ikke var med fra start. 

Bonde var ude med karantæne, mens cheftræner Jacob Neestrup gav startplads til Younes Bakiz i stedet for bænkede Grønning.

Hos Fremad Amager var topscorerne Kristoffer Munksgaard og Emmanuel Toku med, men farlige Pierre Larsen var ude af truppen.

I kampens indledning fik Fremad Amager med en kompakt defensiv lukket ned for Viborgs småspil foran feltet, og først efter 11 minutter kom kampens første mulighed.

Younes Bakiz takkede for tilliden og driblede på tværs af Fremad Amagers feltkant, og han trykkede til sidst mod mål, men hans afslutning tog træværket. 

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Sent straffespark kostede VFF-sejr på Amager
Foto: Fremad Amager

Viborg startede bedst og befandt sig ofte foran Fremad Amager-feltet, men topholdet udnyttede ikke sit overtag.

Som halvlegen skred frem kom værterne bedre med, men de to hold, som er kendt for sine offensive styrker havde problemer med at skabe chancer, og det skyldtes blandt andet en række hårde dueller, som gav flere spilstop.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Op mod pausen var Fremad Amager bedst, og Emmanuel Toku var tæt på at bringe værterne foran med et hårdt langskud, men afslutningen sneg sig lige forbi mål.

Dermed 0-0 ved pausen.

Anden halvleg mindede meget om første halvleg, hvor de to hold udlignede hinanden godt. Der var få store muligheder, og derfor var det ofte langskud, der skulle skabe noget spænding.

Sådan et var Toku tæt på med efter 60 minutter, inden Kristoffer Munksgaard på det efterfølgende hjørne vandt sin duel og headede lige forbi mål.

Syv minutter senere var den tidligere Brøndby-midtbanespiller Kasper Fisker også i gang, da han testede Patrik Gunnarsson med et nyt langskud.

Ind ville skuddene ikke for Fremad Amager, og da Viborg-topscorer Sebastian Grønning kom på banen, lugtede det af mål. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det kom da også efter 83 minutter, da Grønning kom højest på et hjørnespark, som han med hovedet sikkert dirigerede i mål til 1-0 – en scoring, der var Grønnings 10. i sæsonen.

Fremad Amager skubbede langt frem mod slutningen af kampen, men Gunnarsson tog blandt andet endnu et godt Toku-forsøg, og det lignede langt ind i overtiden, at Viborg skulle snuppe sejren.

Men i det 93. minut nedlagde Lars Kramer en Fremad Amager-spiller, og så kunne anfører Lukas Engel stensikkert sparke udligningen i mål fra straffesparkspletten.

1-1 blev kampens resultat, og dermed er Viborg fem point foran andenpladsen Esbjerg, som har en kamp i hånden.

Fremad Amager er nummer fem med 20 point.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 14. runde

FT

FAM

1 - 1

VFF

83'
0 1
Sebastian Grønning
Mål
90'
1 1
Lukas Engel
Mål på straffe

10 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce