2022-06-28 16:27:28

Serbere truer Malmö FF: Har brudt flere regler

Den serbiske klub Radnicki Nic er utilfreds med Malmö FF, som angiveligt har forhandlet med Stefan Mitrovic uden klubbens viden eller tilladelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Malmö FF er sat i forbindelse med det 19-årige offensivtalent Stefan Mitrovic, men de svenske mestre får ham tilsyneladende ikke uden kamp.

Det serbiske medie Mozzart Sport erfarer, at Mitrovic har en frikøbsklausul i sin kontrakt, der gør, at han kan købes fri for ethvert beløb over 500.000 euro – altså i princippet 500.001 euro.

Det svarer til godt 3,7 millioner danske kroner, men Radnicki har for nylig skrevet på sin hjemmeside, at Stefan Mitrovic ikke er til salg, og at han desuden er meget mere værd.

Klubben mener efter sigende, at der ikke er noget bestemt beløb, som Mitrovic kan købes fri for.

Uanset hvad har Stefan Mitrovic et år tilbage af sin kontrakt i Radnicki, men serberne mener, at Malmö allerede har taget kontakt og forhandlet med spilleren, selvom det først officielt er tilladt med et halvt år til udløb.

- Vi er skuffet over opførslen fra Malmö, som uden tvivl er en stor klub. Uden vores viden og tilladelse forhandlede de med Mitrovic.

- Vi kommer helt sikkert til at melde dem til FIFA og UEFA, eftersom de har brudt flere regler. De er ikke kommet til os officielt, siger Radnicki-præsident Dragan Markovic ifølge Mozzart Sport.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fotbollskanalen har fået følgende skriftlige svar fra Malmö-sportschef Andreas Georgson:

- Vi kommenterer ikke spillere i andre klubber, men generelt kan jeg sige, at vi er vældigt opmærksomme på at følge og arbejde inden for de regler, som findes på spillermarkedet.

- Alt for at respektere klubber og spillere på samme måde, som vi ønsker, at andre behandler os og vores spillere, skriver Andreas Georgson.

Malmös serbiske cheftræner, Milos Milojevic, bekræftede for nylig, at Stefan Mitrovic er en spiller, som klubben har fulgt i et godt stykke tid.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0