2021-11-21 12:22:01

Seriebomber efter 42 mål: Er lidt overrasket

Josef Qassem har bombet mål i netmaskerne for serieklubben Hastrup FC, da angriberen er noteret for hele 42 mål i 2021, og det overrasker ham. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

42 mål i 15 kampe.

Det er måltotalen for 19-årige Josef Qassem, der tørner ud for Hastrup FC i Serie 5.

Den unge angriber har tidligere været en del af Herfølge og han siger, at han altid har haft en næse for mål, men at det skulle blive til hele 42 af slagsen i 2021, det overrasker alligevel Josef Qassem, siger han til LigaBold.dk.

- Jeg er lidt overrasket. Jeg troede i starten, at jeg ville runde de 25 mål, så jeg er lidt overrasket over, at det er kommet op på 42 mål, siger Josef Qassem og tilføjer, at han har fået god støtte af sine holdkammerater.

Artiklen fortsætter efter billedet

Seriebomber efter 42 mål: Er lidt overrasket
Foto: Hastrup FC

Den målfarlige angriber siger, at han vil fortsætte i Hastrup FC indtil sommeren 2022, men hvad der skal ske derefter, må tiden vise.

- Jeg fortsætter i Hastrup FC i den her sæson, og så må vi se, hvordan det går med målene og tage stilling til, om det er et for lavt niveau for mig, og om jeg skal prøvetræne på nogle større hold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hastrup FC er en ny klub, der startede op i slutningen af 2020. Her startede holdet i Serie 6. Angriberen synes, at der er fokus på det gode fællesskab i klubben, der lige nu huserer i Rishøj ved Køge.

- Nogle af de værdier, som har samlet os som et hold herude, er, at vi går ind for, at alle skal trives godt på holdet og skal føle sig velkomne, og man glæder sig til at komme ud at spille kamp, når der er weekend. Derudover spiller man med nogle, som man har kendt hele sit liv, og det gør også noget.

Gør meget ud af det

Josef Qassem synes, at holdet har mange kvaliteter. Han nævner, at der er flere, der har spillet i Danmarksserien, mens et par stykker har været inde omkring HB Køge og Ishøj. Derfor mener seriebomberen også, at holdet har potentiale til mere end at spille i Serie 5.

- Vi går efter at spille på et højere niveau. Selvom vi spiller i Serie 5 lige nu, så er vores træner og os spillere meget hårdtarbejdende, da vi godt kan se os selv som et Serie 1-hold. Vi fortsætter hele vejen, og det er vores mål.

Selvom det er en lille klub, så gør den meget ud af det. Blandt andet bliver der holdt kåringer, når efteråret er omme. Her fik Josef Qassem en pokal som holdets topscorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Klubben gør meget ud af det, selvom vi spiller i en lav serie. Vi har en formand og træner, der ser potentiale i os, og vi ser også et potentiale. De her priser gør, at vi kan få et boost, siger Josef Qassem til LigaBold.dk.

I efteråret fik Hastrup FC 25 point i ti kampe i Serie 5 Pulje 5.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0