2022-01-27 15:42:00

Serieklub henter tidl. AaB-talent i 1. division

LigaBold.dk kan fortælle, at det tidligere AaB-talent Michael Stokbro skifter Jammerbugt FC i 1. division ud med Vejgaard Boldspilklub i Danmarksserien. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu kan LigaBold.dk afsløre, at endnu en Jammerbugt-spiller tager turen fra 1. division til Danmarksserien.

25-årige Michael Stokbro skifter nemlig også fra 1. divisionsklubben til serieklubben Vejgaard Boldspilklub.

Stokbro oplyser til LigaBold.dk, at han forlader Jammerbugt FC, da han ikke længere kan finde tid til at være en del af klubben med det nye sportslige setup.

- Jeg har haft fem utrolig gode år i Jammerbugten, hvor jeg har prøvet lidt af hvert. Vi stod for nogle sæsoner tilbage og kæmpede om overlevelse i 2. division, og senest i sommer rykkede vi op i 1. division. 

- Der har været en større udskiftning i Jammerbugten, hvor en udenlandsk ejer og flere udenlandske spillere er kommet til. Klubben har en ambition om at optimere sig ved at træne flere gange, samtidigt med træningerne begyndte at lægge i arbejdstiden for os, der har et civilt arbejde ved siden af.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg havde egentlig gerne set mig selv i Jammerbugten i længere tid, men jeg har desværre ikke kunnet takke ja til det nye tilbud, hvor hele dagen ville gå med fodbold. 

- Siddeløbene driver jeg en forretning, som jeg bruger meget tid og fokus på, og dette kan ikke forenes med de træningstider og det tidsforbrug, der skal lægges i det nye setup, oplyser Michael Stokbro til LigaBold.dk.

Stokbro oplyser, at flere klubber har været inde i billedet, men han har valgt Vejgaard, da klubben kunne tilbyde ham den bedste pakke.

- Der har egentlig været flere interessante klubber, der har henvendt sig. Jeg snakkede lidt frem og tilbage med Søren Andersen (Vejgaard-sportschef, red.) i Vejgaard. Derefter stod det klart, at det var dem, der havde den pakke, der passede bedst med arbejde og ambitioner, da jeg samtidigt er bosiddende nord for Frederikshavn.

- Jeg har selvfølgelig ambitioner om at spille divisionsfodbold igen, men her oppe i Nordjylland, hvor jeg bor, er mulighederne for det ikke så mange, og jeg ser Vejgaard, som den bedste mulighed lige nu for at vende tilbage til divisionsfodbold igen på sigt, oplyser Michael Stokbro til LigaBold.dk, der glæder sig til at møde sine nye holdkammerater.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stokbro træner med for første gang i Vejgaard på lørdag.

Kantspilleren skiftede fra AaB til Jammerbugt i 2017. Vejgaard indtager tredjepladsen i Danmarksserien Pulje 4 med 27 point efter 14 kampe. Det er fire point færre end Odder i toppen af puljen.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
0