2022-10-24 14:02:14

Sevilla-chef har respekt for FCK: Det har virkelig gjort indtryk på os

Sevillas cheftræner, Jorge Sampaoli, vil ikke undervurdere FC København, da københavnerne leverede en flot indsats mod Manchester City, og derfor skal spanierne være tålmodige, ellers kan det gå galt.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Sevilla
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 5. runde

FT

SEV

3 - 0

FCK

Tirsdag aften går det løs i Champions League, når FC København skal forsøge at byde Sevilla op til dans i et opgør, som bliver afgørende for chancen for europæisk fodbold efter nytår.

En sejr vil nemlig sikre vinderen minimum en tredjeplads i puljen, og derfor er der meget på spil. Sevilla har dog ikke tænkt sig at undervurdere FCK, da det hurtigt kan komme til at give problemer.

Det fortæller cheftræner Jorge Sampaoli, da han af bold.dk blev spurgt om, hvad han forventede af FCK-mandskabet.

- De står kompakt og forsvarer sig med mange spillere. De formåede at spille uafgjort med Manchester City, som er verdens bedste hold, og det er virkelig noget, som har gjort indtryk på os.

- De er et godt og organiseret hold, som er gode på omstillinger, så hvis vi ikke er tålmodige, så kommer de til at give os en dårlig aften, lyder det fra Jorge Sampaoli på mandagens pressemøde på Sevillas træningsanlæg.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Sevilla-chef har respekt for FCK: Det har virkelig gjort indtryk på os
Foto: Cristina Quicler/AFP/Ritzau Scanpix

Venstre back Alex Telles var også til stede på pressemødet, og han sendte ligeledes ros afsted mod FCK-lejren.

- Kampen mod FCK bliver svær, fordi de har kvalitetsspillere. Men vi bliver nødt til at være forberedt på alle de ting, som nu kan ske I kampen. Vi vil gøre alt for at vinde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er kampstart mellem Sevilla og FC København tirsdag aften klokken 18:45, hvor bold.dk vil være til stede på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 5. runde

FT

SEV

3 - 0

FCK

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0