La Liga -Sevilla sejrede mod Getafe på sen scoring
2017-08-27 22:05:59
Foto: Getty Images

Sevilla sejrede mod Getafe på sen scoring

Oprykkerne fra Getafe var langt hen af vejen det bedste mandskab, men gæsterne fra Sevilla endte alligevel med de tre point via en sen scoring af Ganso.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 2. runde

FT

GET

0 - 1

SEV

83'
0 1
Paulo Ganso
Mål

Gæsterne fra Sevilla havde både Simon Kjær og Michael Krohn-Dehli med fra start, men det var gæsterne som var tættest på scoring i løbet af de første 20 minutter. Den 35-årige angriber Jorge Molina havde tre nærgående forsøg, hvor to af disse sendte Sergio Rico på arbejde i Sevilla-målet.

Mod første halvlegs afslutning leverede Michael Krohn-Dehli en ‘Laudrupsk’ aflevering over toppen til Nolito, men desværre for gæsterne var den tidligere Manchester City-spiller løbet ind i offsiden.

Efter pausen kneb det fortsat for Sevilla med at spille sig frem til de store chancer, hvilket førte til indskiftninger af både Luis Muriel og Pablo Sarabia, der erstattede Krohn-Dehli efter 69 minutters spil.

Storfavoritterne endte dog med at tage hjem fra hovedstaden med tre point i bagagen, da Ganso med syv minutter igen bragte Sevilla på 1-0 med en flot og fræk hælafslutning i det korte hjørne.

I kampens overtid havde Luis Muriel en friløber, men colombianeren afsluttede svagt lige på Getafe-keeper Guaita. Heldigvis for ham endte det 1-0 til Sevilla, som dermed står noteret for fire point i La Liga efter to spillerunder, mens Getafe endnu ikke har scoret på denne side af sommerferien.


Foto: Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 2. runde

FT

GET

0 - 1

SEV

83'
0 1
Paulo Ganso
Mål

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0