2022-01-06 19:55:00

Sevilla videre i Copa del Rey - Villarreal er ude

Thomas Delaney var ikke med, da Sevilla sikrede sig avancement i den spanske Copa del Rey mod Zaragoza. Villarreal tabte overraskende til Gijon fra den næstbedste række.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 20. runde

FT

SEV

1 - 0

GET

Sevilla var uden Thomas Delaney, da de torsdag aften gæstede Zaragoza, der til dagligt huserer i Segunda Division.

Fraværet af den danske midtbanedynamo til trods var det Sevilla, der satte sig på opgøret i første halvleg, hvor gæsterne var klar mest på bolden, og det skulle også kaste et føringsmål af sig.

I kampens 31. minut bragte de andalusiske gæster sig foran. Et angreb med indlæg fra begge sider blev kun delvist clearet, og så kunne Jules Kounde på fornem vis flugte bolden i nettet fra et en meters penge uden for feltet. 

Den føring holdt til pausen.

Sevilla fortsatte i teten efter pausen, og i det 69. minut fordoblede de føringen efter en flot omstilling. Lucas Ocampos drev bolden fra dybt nede på egen banehalvdel og frem, hvor han med en perfekt tempereret dyb stikning fandt Rafa Mir, der sikkert udplacerede Raton i Zaragoza-målet.

Flere mål blev det ikke til, og Sevilla avancerede derfor sikkert.

Artiklen fortsætter efter billedet

Copa del Rey -Sevilla videre i Copa del Rey - Villarreal er ude
Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix

Gijon i overraskende comeback mod Villareal

I Asturien var der ligeledes opgør mellem et holdt fra næstbedste- og bedste række, da Sporting Gijon tog imod Villarreal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Første halvleg forblev målløs, men i det 48. minut bragte de gule gæster sig foran. Et mislykket indlæg fra højreside blev forlænget på uheldig vis af en Gijon-forsvarer, og det afrettede indlæg fandt vej til Raul Albiol, der steg flot til vejrs og bragte gæsterne foran.

Hjemmeholdet svarede igen, da Uros Djordjevic udlignede. Og det var en prekær, men flot scoring. Geronimo Rulli i Villarreal-målet var ude af sit mål og sendte en fesen clearing af sted op ad banen, og her brysttæmmede Djordjevic bolden, før han fyrede en virkelig veludført venstreflugter afsted, som fandt vej til nettet, før Rulli var nået tilbage.

I det 88. minut kunne Gijon så overraskende bringe sig foran. Bogdan Milovanov blev spillet fri i højre side efter et blot angreb, og så bankede han bolden uimodståeligt i nettet til 2-1, hvilket også blev kampens resultat.

Dermed er Gijon overraskende videre til ottendedelsfinalerne i Copa del Rey.

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 20. runde

FT

SEV

1 - 0

GET

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0