2021-05-12 10:36:02

SIF-keeper: Ekstra motiveret mod Viborg

Silkeborgs Patrik Gunnarsson tørnede i efterårssæsonen ud for Viborg, og han indrømmer derfor også, at han er lidt ekstra motiveret inden onsdagens topkamp. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Silkeborg og Viborg sikrede begge oprykning mandag aften, da den nærmeste forfølger, Esbjerg, tabte med 1-2 til FC Fredericia. 

Islandske Patrik Gunnarsson har en aktie i begge klubbers oprykning, da han stod efterårssæsonen hos Viborg, inden turen gik til Silkeborg efter nytår - begge steder på en lejeaftale fra Brentford. Det kan du læse mere om her. 

Onsdag aften mødes de to hold i Viborg, hvor hjemmeholdet er et point foran i tabellen med fire kampe igen. 

Selvom oprykningen er sikret, så er der stadig noget på spil. Den 20-årige islandske keeper vil have førstepladsen i 1. division, fortæller han til bold.dk.

- Jeg vil altid vinde, og det kræver, at man er på førstepladsen. Begge hold er allerede rykket op, men som atlet vil man altid gerne vinde. Det vil være en flot præstation, hvis vi kan vinde ligaen med Silkeborg. 

Netop mod Viborg er motivationen da også ekstra stor for at snuppe sejren mod tidligere holdkammerater. 

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -SIF-keeper: Ekstra motiveret mod Viborg
Foto: Silkeborg IF

- Selvfølgelig betyder det lidt ekstra. Jeg har spillet sammen med alle spillerne i Viborg, så det vil føles rigtigt godt at snuppe førstepladsen fra dem, efter at have været syv point efter dem ved juletid. Så det betyder noget ekstra for mig.  

Skal matche dem på fysikken

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med en fortid i Viborg kender Patrik Gunnarsson også mere til holdet end de fleste, selvom holdet ifølge målmanden er blevet endnu bedre siden årsskiftet. 

- Ja, jeg kender det meste til dem, men de har også forbedret sig, siden jeg forlod dem. De er blevet et endnu stærkere hold. Vi slog dem sidste gang på hjemmebane, men nu er det på udebane, så det bliver en meget svær kamp.

- Jeg er sikker på, at de også er meget opsatte på at vinde ligaen ligesom os. Det bliver en hård kamp for begge hold. 

Han peger på fysikken som nøglen til at vinde topkampen og få matchbolden i kampen om førstepladsen i landets næstbedste række. 

- Nøglen er at matche dem på fysikken. De er et meget fysisk stærkt hold. De er gode på både defensive og offensive dødbolde, så det bliver vigtigt, at vi kan matche dem på fysikken, lyder analysen fra Patrik Gunnarsson.

Der er kampstart klokken 19.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0