3F Superliga -Silkeborg og Skhirtladze gav Helsingør klø
2017-08-11 20:51:22
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Silkeborg og Skhirtladze gav Helsingør klø

Silkeborg kom fredag tilbage på sejrssporet i Superligaen, da holdet sænkede Helsingørs oprykkere med 4-1. Davit Skhirtladze scorede de to første for værterne.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 5. runde

FT

SIF

4 - 1

FCH

2'
1 0
Davit Skhirtladze
Mål
16'
2 0
Davit Skhirtladze
Mål
45'
3 0
Robert Skov
Mål
67'
4 0
Stephan Petersen
Mål
84'
4 1
Nicolas Mortensen
Mål

Silkeborg havde fredag aften besøg af oprykkerne FC Helsingør i femte runde i Superligaen.
Silkeborg skulle forsøge at komme tilbage på sejrssporet, mens Helsingør skulle følge op på sejrene over SønderjyskE og FC Midtjylland.

Hos Silkeborg fik Mikkel Cramer sin første sæsonstart i stedet for en skadet Gustav Dahl, mens Helsingør var uden en skadet Christian Køhler.

Og værterne fik en drømmestart. Der var således ikke spillet mere end halvandet minut, da holdet kom foran. Et hjørnespark blev sendt videre, og bolden ramte Mikkel Basse, der ikke kunne få clearet. I stedet dukkede Davit Skhirtladze op, og georgieren sparkede bolden i kassen tæt under mål.

Silkeborg sad på løjerne i det første kvarter og kom også på 2-0. Igen var det efter et hjørnespark, hvor Skhirtladze headede bolden i nettet fra bagerste stang.

Derefter trak Helsingør sig lidt tilbage og overlod initiativet. Efter knap en halv time fik gæsterne sin bedste mulighed før pausen, men Mikkel Basse sparkede over mål efter en omstilling.

Frem mod pausen var Helsingør fortsat mere på bolden, men formåede ikke at producere de store chancer. I stedet for slog Silkeborg til kort før pausen.

Robert Skov fik en stikning i dybden, tog et træk uden om Mikkel Bruhn i Helsingør-målet og sendte den i nettet til 3-0.

Helsingør skiftede to mand i pausen, hvor Nicolas Mortensen og Adnan Mohammad blev sendt på banen - for sidstnævntes vedkommende var det til debut.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og Mohammad fik også hurtigt markeret sig. Kort efter pausen fik han en mulighed efter gode Helsingør-kombinationer, men han sendte den snert forbi mål.

Efter en time var det så tæt på 4-0, da Casper Sloth med en følt inderside sendte kuglen på overliggeren.

Det skulle dog blive 4-0, selvom Helsingør ikke havde givet op. Netop indskiftede Stephan Petersen fik et fladt indlæg fra Robert Skov i en omstilling og scorede sikkert.

Syv minutter før tid pyntede gæsterne dog på resultatet. Efter et godt gennemspillet angreb blev bolden spillet fladt til indskiftede Nicolas Mortensen, der sendte reduceringen i mål.

Silkeborg var tæt på en scoring mere, men det blev ved 4-1, og holdet kom dermed tilbage på sejrssporet og har nu seks point. Det samme antal har Helsingør før rundens øvrige kampe.


Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 5. runde

FT

SIF

4 - 1

FCH

2'
1 0
Davit Skhirtladze
Mål
16'
2 0
Davit Skhirtladze
Mål
45'
3 0
Robert Skov
Mål
67'
4 0
Stephan Petersen
Mål
84'
4 1
Nicolas Mortensen
Mål

20 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce