2021-02-19 18:26:02

Skader tvinger Real til at få hjælp fra B-holdet

Skadeshelvedet i Real Madrid fortsætter, hvor Karim Benzema er den seneste på skadeslisten. Med kun 11 markspillere klar til weekends kamp, har kongeklubben hevet fem fra B-holdet op.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mange klubber er hårdt ramt af skader i denne sæson, fordi coronavirussen og et EM til sommer har presset programmet tæt sammen.

Real Madrid er en af de klubber, som er værst ramt. Skadelisten tæller i øjeblikket Sergio Ramos, Eden Hazard, Marcelo, Dani Carvajal, Federico Valverde, Rodrygo, Alvaro Odriozola og Eder Militao, mens Karim Benzema også blev føjet til listen fredag.

Det har tvunget Zinedine Zidane til at kigge på B-holdet for at kunne udtage truppen til weekendens kamp, da han kun havde 11 markspillere fra A-holdet klar.

Derfor er Miguel Gutierrez, Victor Chust, Sergio Arribas, Antonio Blanco og Hugo Blanco fra B-holdet blevet indlemmet i truppen til weekendens kamp mod Valladolid på udebane.

Real Madrid er placeret på andenpladsen i La Liga før weekendens opgør, men har dog spillet en kamp mere end både Barcelona og Atletico Madrid i toppen.

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0