2022-01-30 07:00:00

Skiftede fra Hvidovre til Hobro: Gør lidt ondt

Sebastian Avanzini indrømmer over for bold.dk, at det har været hårdt at se hans tidligere klub Hvidovre spille med om oprykning, mens han kæmper for livet sammen med Hobro.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

HEL

0 - 1

HIF

Før denne sæson skiftede Sebastian Avanzini fra Hvidovre IF til Hobro IK i håbet om at spille med i den sjove ende af NordicBet Ligaen.

Spoler man så et halvt år frem i tiden, er verden dog en helt anden, da Hvidovre har overrasket alt og alle og spiller med om oprykning til 3F Superligaen, mens Hobro kæmper for livet i rækken.

Så hvordan er det mon at se sine tidligere holdkammerater levere det, som man selv havde en forhåbning om? 

Det er hårdt, fortæller Avanzini til bold.dk.

- Jeg gider ikke at lyve over for dig, det har sgu været hårdt. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg fik en rigtig tæt forbindelse til den klub. Det var til alle spillerne, Peter Lassen, Per Frandsen og ja, faktisk alle omkring klubben.

- På den ene sider under jeg dem det helt vildt, fordi jeg holder sgu af dem. Når det så er sagt, er det da hårdt at opleve.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Skiftede fra Hvidovre til Hobro: Gør lidt ondt
Foto: Dannie Rosenkrantz

- Jeg kan også godt mærke på min selvbevidsthed, at det, som Hvidovre er i gang med, var noget, som jeg ville her i Hobro. Så på den måde har det jo gjort lidt ondt på mig. 

Selvom Avanzini må følge sin tidligere klub fra Nordjylland, håber han dog på, at de ender med at rykke op i den bedste række. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men der er et fantastisk miljø i Hvidovre. De er helt rolige derude og spiller med en fed arrogance, fordi de har en masse kvalitet og erfaring.

- Deres stime startede jo allerede i sidste sæson. Jeg forlod et Hvidovre-hold, som ikke tabte særlig mange fodboldkampe. Det har de så fortsat med nu, så jeg vidste godt, at der var noget stort på vej. 

- Jeg har ikke fortrudt mit skifte til Hobro

Sebastian Avanzini er tit blevet konfronteret med, hvordan det har været for ham at forlade et hold, som ender med at få kæmpe succes.

Han har dog ikke fortrudt sit valg, da han har det godt i Hobro, hvor han vil gøre alt for, at klubben overlever i den tætte bundstrid.

- Jeg har ikke fortrudt, at jeg skiftede væk fra Hvidovre. Jeg er kommet til et nyt projekt. I øjeblikket er det to hold, som spiller i hver sin ende af tabellen, men den gang skulle jeg noget andet i min karriere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nu bliver det så en intenst oplevelse. Vi kan jo godt se, at der er flere klubber, som heller ikke har tænkt sig at lægge sig ned. Vi skal derfor virkelig kigge hinanden i øjnene og levere varen.

Avanzini har en stor tro på, at Hobro har kvaliteterne til at trække det længste strå i bundkampen, men det kræver dog, at de tør have modet til at spille fodbold.

- Vi har det bedste hold af alle nede i den ende af tabellen, så jeg håber på, at vi kan stå distancen og vise, at Hobro aldrig nogensinde må spille i bunden af den her række.

Avanzini fortæller videre, at de ikke må give noget væk i foråret, da de har brug for alle point, men de skal stadig kunne vise, at de vil spille fodbold og være modige.

- Vi skal vise, at vi virkelig gerne vil det her. Vi er dygtige nok til at spille fremadrettet, og det kan blive forskellen for os, da vi har det bedste hold og den rette træner, så jeg er fortrøstningsfuld, siger Sebastian Avanzini til bold.dk.

Hobro ligger efter 18 runder placeret på 11. pladsen, som sender dem ned i 2. division. De har dog blot tre point op til Jammerbugt på tiendepladsen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

HEL

0 - 1

HIF

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0