2022-02-01 16:04:57

Skive henter Issah Salou i Randers

Issah Salou er ny mand i 2. divisionsklubben Skive, der hentede den nigerske landsholdsspiller i Randers sent mandag aften. Det skriver klubben tirsdag.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - første 1/16-finale

FT

LEI

4 - 1

RAN

Der var været voldsomt gang i transferne i de danske klubber de seneste dage.

Mandag aften lukkede vinduet for transfers, men tirsdag har 2. divisionsklubben Skive meddelt, at klubben nåede at sikre sig forstærkning på den centrale midtbane.

Klubben har nemlig hentet Issah Salou i Superligaklubben Randers FC, skriver Skive i en pressemeddelelse tirsdag.

- Vi er glade for at kunne meddele, at vi nåede, sidst på vinduet i går, at hente Issah Salou i Randers FC. Issah har vi været tæt på nogle gange i de foregående vinduer, og vi derfor glad for at det nu lykkes.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Skive henter Issah Salou i Randers
Foto: Randers FC

- Issah er en hårdtarbejdende og boldsikker midtbanespiller, som også kan spille på kanterne. Han kommer til Skive med en stor portion erfaring fra Randers FC og landsholdet i Niger, hvor han både har spillet U og A landskampe.

- Vi glæder os over, at vi nåede at få en god forstærkning ind til vores i forvejen stærke trup, og se frem til en spændende forårssæson i 2. division, skriver klubben i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Salou ankom til Kronjylland i sommeren 2019 fra ghanesiske SC Accra. Foruden et lejeophold til Jammerbugt FC står Salou noteret for to førsteholdskampe for Hestene.

Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - første 1/16-finale

FT

LEI

4 - 1

RAN

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0