Danmark -Skive henter tidligere Hobro-stopper
2016-07-19 11:45:01
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Skive henter tidligere Hobro-stopper

Christoffer Østergaard har lavet en aftale med Skive, hvor den tidligere Hobro-stopper spiller i den kommende sæson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere Hobro-forsvarsspiller Christoffer Østergaard spillede foråret i Brabrand, men den kommende sæson er han igen at finde i 1. division.

Østergaard har således lavet en aftale med Skive, og han glæder sig over udsigten til at være tilbage i landets næstbedste række.

- Jeg er glad for at være kommet til Skive, hvor jeg ser frem til muligheden for at spille 1. division igen. Det sidste halvår i Brabrand har givet mig masser af spilletid og ny energi, siger Østergaard til bold.dk.

- Jeg har derfor store forventninger til min tid i Skive, hvor jeg går benhårdt efter fast spilletid, og det har Kim Kristensen (cheftræner, red.) givet mig gode indikationer på.

23-årige Østergaard nåede seks Superligakampe med Hobro og håber, han kan bidrage med den rutine, han har samlet sammen.

- Målsætningen for mig selv er derfor at spille fast, hvad enten det er i midterforsvaret eller på højre back, og bidrage med dedikeret og stenhårdt arbejde. Jeg ser det som en fordel, at jeg kan spille alle pladser i forsvaret og dække den centrale midtbane.

- Jeg håber samtidig på, at jeg kan trække på nogle af de erfaringer, jeg har med mig fra Hobro til en rigtig ung spillertrup i Skive. Skive minder meget om det Hobro, som jeg forlod i forhold til setup og værdier, hvor sammenholdet og klubånd er vigtigst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Målsætningen for holdet må først og fremmest være at blive i 1. division og forsøge at opnå bedst mulige placering. Holdet er for mig at se utroligt spændende og indeholder mange teknisk dygtige spillere.

Christoffer Østergaard har skrevet en etårig kontrakt med Skive.

mikkel@bold.dk


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce