1. Division -Skive-kant: To cheftrænere er et perfekt match
2019-08-18 08:00:02
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Skive-kant: To cheftrænere er et perfekt match

Skive har op til denne sæson forfremmet Martin Thomsen, så han nu er cheftræner sammen med Thomas Røll – en rigtig godt kombination, mener Sebastian Denius.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Oprykkerne fra Skive kom for godt en måned siden med en noget opsigtvækkende nyhed.

Klubben havde nemlig forfremmet Martin Thomsen, så han blev ligestillet med Thomas Røll, og skibonitterne har derfor nu to cheftrænere.

Skive-spilleren Sebastian Denius er meget tilfreds med den nye konstellation, der ifølge Denius supplerer hinanden fantastisk.

- Situationen er faktisk ikke så anderledes, end den var før. Martin har fået en lidt større rolle i klubben, og jeg synes, at ham og Røll er et perfekt match.

- De minder ikke om hinanden, og det er nok derfor, de passer så godt sammen, siger Denius til bold.dk og uddyber:

- Røll er nok lidt mere rolig, mens der kan være lidt mere vildskab over Martin, der elsker at gå i dybden med sine dødbolde. Røll fokuserer måske lidt mere på det overordnede spil.

- På træningsbanen er det 50-50, og man kan komme til begge, hvis man har spørgsmål i forhold til truppen eller sin egen rolle, siger Skive-kanten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvem af dem træffer den afgørende beslutning, hvis de er uenige?

- Jeg tror, det kommer an på, hvilken situation det er. Skulle det være noget i forhold til en dødbold, tror jeg, at Martin trækker det længste strå, men hvis det er noget omkring spilopbygningen eller det defensive er det måske Røll.

- De har begge bestemte fokuspunkter op til og under kampene, og det fungerer godt, siger Denius.


Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0