2022-08-03 10:22:58

Skive sikrer sig tidligere Randers-talent

Skive har lavet en aftale med 19-årige Karl Leth, der har en fortid i Randers FC og færøsk fodbold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I den kommende weekend starter 2. division, hvor Skive skal forsøge at spille sig til en god placering, og nu er der kommet en offensiv tilgang til klubben.

Inden sæsonstart har Skive nu sikret sig 19-årige Karl Leth, der tidligere har været en del af Randers FC og færøske Argja Bóltfelag. 

Skive-sportschef Carsten Riisgaard har store forventninger til Leth, da han har prøvet noget på en højere hylde.

- Vi er glade for at kunne meddele, at vi har lavet en etårig aftale med 19-årige Karl Leth. Karl kommer senest fra et udenlandsophold på Færøerne, hvor han spillede for Argja Bóltfelag. 

- Tidligere har han repræsenteret Randers FC, hvor det blev til 3 kampe for klubbens Superliga-hold. Så på trods af sin unge alder er det en spiller som allerede har høstet erfaring på højeste niveau, vi nu får tilført truppen. 

- Med tilgangen af Karl får vi en alsidig spiller, som kan dække de fleste offensive pladser. Vi ser derfor frem til at arbejde sammen med Karl i den kommende sæson, siger Carsten Riisgaard i en pressemeddelelse. 

Leth har spillet 15 kampe i den bedste færøske række Betri Deildin i denne sæson, men nu venter der altså en tilværelse i 2. division for offensivspilleren. 

Skive møder B.93 i første opgør i 2. division, der bliver spillet 6. august. 

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0