2022-10-06 10:22:18

Skuffelse hos Brøndby Support: Straf rammer de forkerte

Fanklubben Brøndby Support er skuffet over Fodboldens Disciplinærinstans' straf til Brøndby med ingen udefans i 2022, da beslutningen rammer de forkerte.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

RAN

2 - 3

BIF

Ingen Brøndby-fans på udebane i resten af 2022.

Det var meldingen tidligere på ugen fra Fodboldens Disciplinærinstans, som valgte at straffe klubben fra Vestegnen efter den seneste tids fan-ballade, hvor en række fans fra Brøndby både har begået overfald og hærværk.

Det er dog ikke alle i gul og blåt, som har været en del af disse tilskueruroligheder, og dermed er de da også skuffet hos Brøndby Support over, at straffen nu rammer alle fans.

Det melder de på deres hjemmeside.

- Uagtet, at vi forstår behovet for at straffe episoder, der går langt over stregen, så rammer dommen fra disciplinærinstansen desværre helt skævt, hvis formålet var at straffe de individer, der har overtrådt stadionreglement og lovgivning. Disse personer kan nemlig allerede se frem til en karantæne fra Brøndbys kampe. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Skuffelse hos Brøndby Support: Straf rammer de forkerte
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

- Dermed er disse personer allerede forhindret i at komme til kampene – inkl. de kampe, som det store flertal nu udelukkes fra. Tilbage står så, at man alene straffer det store fredelige flertal, som godt kan finde ud af at støtte klubben uden vold og hærværk. 

- Vi forstår, at grænsen er nået, og man er nødt til at gå endnu et trin op ad trappestigen, men med denne dom rammer man de forkerte – man rammer de mange frem for de få, meddeler Brøndby Support.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det drejer sig om Superligakampene mod Randers, AGF og OB, mens pokalopgøret mod Aarhus Fremad også bliver uden Brøndby-tilhængere.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

RAN

2 - 3

BIF

31 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0