2022-02-25 00:12:20

Skuffet Bo H: Så et hold der manglede mod

FC Midtjylland er skuffede over at ryge ud af Conference League til PAOK. Det fortæller cheftræner Bo Henriksen efter kampen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den græske klub PAOK sendte FC Midtjylland ud af Conference League torsdag aften efter en straffesparkskonkurrence. 

Efter kampen fortalte ulvenes cheftræner Bo Henriksen, at han særligt var skuffet over den første halvleg, hans mandskab præsterede.

Derudover var han naturligvis ærgerlig over at skulle sige farvel til mere europæisk fodbold i denne sæson. 

- I alle facetter er vi voldsomt dårlige i første halvleg, siger han til TV2 Sport efter kampen. 

Bo Henriksen fortæller videre, at der var tale om mangel på mod i løbet af kampens første 45 minutter. 

- Jeg så et hold, der manglede mod. Vi sætter jo ikke tre afleveringer sammen, og for at sætte tre afleveringer sammen er vi jo simpelthen nødt til at ville have bolden, siger han. 

- Det vil sige, at alle skal tilbyde sig, og alle skal ville have bolden. De der mønstre, hvor vi gerne vil spille op igennem midten, hvor vi gerne vil have Evander og Rafa på bolden, dem ser vi overhovedet ikke på noget tidspunkt. Og det handler om mod, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bo Henriksen forklarede videre, at han var glad for, at FC Midtjylland fik leveret en bedre præstation i løbet af kampens sidste 45 minutter. 

Efter den ordinære spilletid var den samlede stilling mellem FC Midtjylland og PAOK 2-2. Den græske klub slog dog FC Midtjylland i en straffesparkskonkurrence.

17 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0