1. Division -Skuffet HB Køge-træner: Vi gav ikke det sidste
2019-11-16 12:20:02
Foto: MPhoto

Skuffet HB Køge-træner: Vi gav ikke det sidste

HB Køge-træner Morten Karlsen mener, at sine spillere manglede at give det sidste for at kunne have hentet point mod Nykøbing FC fredag.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 18. runde

FT

HBK

0 - 2

NFC

76'
0 1
Lars Pleidrup
Mål
88'
0 2
Sebastian Koch
Mål

HB Køge tabte fredag aften 0-2 til Nykøbing FC efter en hjemmekamp, hvor ikke meget fungerede for cheftræner Morten Karlsens tropper.

Spillet fungerede ikke, og derfor skulle HB Køge-spillerne have givet den en kende mere gas, fortæller HB Køge-træneren til klubbens hjemmeside.

- Vi lykkedes ikke med vores gennembrudsspil og den sidste del af vores offensive spil. Selvom det var teknisk svært og konditionerne ikke var til det, så havde vi mulighederne til at få flere chancer, end vi havde i dag, siger Karlsen og uddyber:

- Når man har sådan en kamp, hvor det helt tydeligt ikke stikker den ene vej, så skal vi have noget i vores mindset, der siger, at vi godt kan gøre noget ved modstanderen.

- Der var ingen, der undervurderede Nykøbing. Der var ingen, der ikke fightede eller ikke havde blod på sine knæ. For det havde de. De gav den gas, men de skulle have givet den endnu mere. De gav den ikke de sidste fem procent, der havde afgjort det.

- Modstanderen havde ikke følelsen af, at de skulle være bange for os. Når de så ikke har det, skal vi i hvert fald kunne fighte et point hjem, og det kunne vi ikke i dag. Det skuffer mig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HB Køge er med fredagens nederlag nummer syv i 1. division.


Foto: MPhoto
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 18. runde

FT

HBK

0 - 2

NFC

76'
0 1
Lars Pleidrup
Mål
88'
0 2
Sebastian Koch
Mål

6 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce