2022-07-24 06:30:01

Slog Agger og co: Peter Bonde har HIF-respekt

Næstved har slået HB Køge i opstarten, men Peter Bonde har stor respekt for Hvidovre IF inden holdets første kamp i NordicBet Ligaen, siger han til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Næstved var ganske suveræn i den seneste sæson, hvor Peter Bondes tropper tromlede igennem 2. division og vandt rækken. 

Nu står det på en tilværelse i NordicBet Ligaen for Næstved, og cheftræner Peter Bonde siger til bold.dk, at holdet står et godt sted inden sæsonstart. 

Peter Bondes tropper slog blandt andet Daniel Agger og co. med 2-1 i den sidste test.

- Jeg synes, at vi har haft en fin opstart. Den har været for kort. Tre uger er for lidt. Vi sluttede lidt senere end de andre, men langt hen ad vejen har vi fastholdt vores hold. Der er sket nogle få udskiftninger, men vi skal ikke starte på en frisk med det spillemæssige. Vi har haft flest udfordringer med at dosere det fysiske. 

- Nu har vi fået varmen oveni, som vi også er nødt til at forholde os til, men ’all in all’ har vi haft nogle fine uger. Vi havde en fin træningskamp mod HB Køge, så den var jeg tilfreds med. 18 spillere kom i kamp, så alle er klar til at spille, siger Peter Bonde til bold.dk. 

Hvad synes du, at det viser, at I kan slå HB Køge?

- Jeg synes, at vi viser, at når vi spiller op til vores niveau, så kan vi spille med i rækken. HB Køge er et hold, der blev nummer syv i rækken, så jeg er meget tilfreds med præstationen. Det var en bekræftelse af, at det er fortjent, at vi rykkede op, så det er meget rart. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Slog Agger og co: Peter Bonde har HIF-respekt
Foto: Næstved Boldklub

Er nærmest i familie med Hvidovre

Søndag gælder det et opgør mod Hvidovre IF i Næstved, og den tidligere landsholdsassistent ser frem til et spændende opgør mod et godt fodboldhold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kender hinanden rigtig godt. Vi har lige været i Tyskland sammen for halvanden uge siden, hvor de vandt en turnering, og vi blev nummer tre, så der så jeg dem spille to halvlege den ene dag og to gange 35 minutter den anden dag. 

- Vi hyggede lidt med deres holdleder og træner og snakkede med Peter Lassen. Vi føler nærmest, at vi er i familie, så vi kender deres hold, men de kender også os. Så der står den 1-1. 

Hvad tror du, at det bliver for en kamp?

- Jeg tænker, at det bliver en god fodboldkamp. De spiller god fodbold, og de har nogle rutinerede og spændende spillere. Det er et sammensat hold med mange forskellige typer. Jeg kan godt lide den måde, som de spiller på. Vi skal have respekt for, at det er et hold, der sluttede i toppen af rækken. 

- Jeg synes, at de har en dygtig træner, der har en tydelig indflydelse på, hvordan der bliver spillet, så jeg har kæmpe respekt for Hvidovre, men jeg glæder mig først og fremmest til at skulle i gang på en fantastisk bane i Næstved mod et godt fodboldhold, så det kan kun blive godt, siger Peter Bonde til bold.dk. 

Opgøret mellem Næstved og Hvidovre bliver fløjtet i gang klokken 13.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0