2022-01-26 22:30:02

Smittet Scaloni: Messi stadig coronaramt

Argentinas cheftræner Lionel Scaloni erkender, at han helst havde set Lionel Messi være en del af landsholdstruppen, men at han kæmper med at komme tilbage fra følgerne af sin coronasygdom. Scaloni er selv testet positiv, og rejser derfor ikke med holdet til Chile. Det samme gør sig gældende for Emiliano Buendia og Alexis MacAllister.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 15. runde

FT

CHI

1 - 2

ARG

Lionel Messi var i begyndelsen af denne måned igennem et coronaforløb, som endte med at trække en del ud for argentineren.

Den 34-årige argentiner var først tilbage i fuld træning i PSG for en uge siden, og det har altså også betydet, at han ikke er udtaget til Argentinas kommende VM-kvalifikationskampe mod Chile og Colombia.

Det har landstræner Lionel Scaloni, som selv er testet positiv forud for landsholdssamlingen, kommenteret på på et pressemøde forud for kampen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Argentina -Smittet Scaloni: Messi stadig coronaramt
Foto: Rodolfo Buhrer/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det er tydeligt, at vi ville elske hvis Messi var her. Jeg talte med ham, og han fortalte mig, at corona har påvirket ham meget. Det er vigtigt, at han får det godt. Og det er årsagen til, at vi besluttede at det var bedst for ham at blive med sin klub, sagde Scaloni ifølge Goal.

Foruden Messi, må holdet også undvære Emiliano Buendia og Alexis MacAllister, som henholdsvis har testet positiv og er nær kontakt.

Argentina befinder sig på en andenplads i CONMEBOL-kvalifikationen, seks point efter Brasilien.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 15. runde

FT

CHI

1 - 2

ARG

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0