Danmark -SønderjyskE bekræfter Frederiksen
2017-07-13 06:05:37
Foto: Jan Christensen / Getty Images

SønderjyskE bekræfter Frederiksen

SønderjyskE har fra nytår sikret sig sin tidligere profil Søren Frederiksen på en aftale, der gælder til sommeren 2020.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sønderborg-drengen Søren Frederiksen vender til nytår tilbage til SønderjyskE, når hans aftale med Viborg FF løber ud. Det bekræfter sønderjyderne nu.

- Det bliver godt at få Søren Frederiksen hjem igen. Vi kender ham rigtig godt, han kender klubben ud og ind, hvilket også betyder, at han fra dag ét bare er på plads og lynhurtigt integreret. Han har oplevet både medgang; men også modgang i de forskellige klubber, han har spillet i.

- Det er tydeligt for enhver, som har set hans kampe for Viborg i dette forår, at det er en mere hærdet og afklaret spiller, som vi får tilbage i folden. Den seneste sæson har han spillet på et højt niveau, som vi gerne vil bibeholde og løfte endnu et trin fra vinterpausen, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmside og fortsætter:

- Søren Frederiksen skal primært bidrage på midtbanen, og kan i øvrigt spille mange pladser på holdet. Han er en utroligt fleksibel og klog spiller, og er bare firmaets mand, der spiller der, hvor der er brug for det. Vi ser ham dog primært på de offensive positioner på midtbanen centralt og på kanterne. Han har specielt i det seneste år lagt på sin udvikling i form af både mål og assists, og det betyder rigtig meget.

28-årige Frederiksens aftale gælder til sommeren 2020.


Foto: Jan Christensen / Getty Images

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0